Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citroen
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citroen
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citroen

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citroen

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citroen | Laat je niet tegenhouden door de hitte tijdens het padel met de BPG-WPT2303-dop die helpt voorkomen dat zweet je ogen stoort tijdens je wedstrijd

Cap padel Bullpadel BPG-WPT2303 citroen

Rust jezelf van top tot teen uit met de nieuwe sportcollectie van de firma Bullpadel die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Binnenin vind je de nieuwe BPG-WPT2305-dop die is ontworpen in geel met zwarte details, zeer opvallend!

Voor de fabricage is polyesterweefsel gebruikt, een materiaal dat het een grote weerstand geeft om te voorkomen dat het door gebruik kleur en kwaliteit verliest. Aan de andere kant is het ontworpen met bi-elastische stof die een zeer goede pasvorm op het Head mogelijk maakt voor meer comfort.

Bullpadel cap BPG-WPT2305 in geel, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2305 is ontworpen met een verstelbare riem aan de achterkant.
  • Breed padel racket zodat de zon je ogen niet stoort tijdens het spelen.
  • Grotere weerstand dankzij het gebruik van polyesterweefsel.
  • Het is ontworpen in geel met zwarte details.
  • Je vindt het in de nieuwe collectie voor de World Padel Tour.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is een ideale aanvulling om je gezicht te beschermen tijdens het padel.Dankzij het opvallende ontwerp kun je het dragen met meer vrijetijdskleding of als je naar het strand gaat om brandwonden op de huid te voorkomen terwijl je buiten bent.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het is ontworpen in geel maar met zwarte details, een zeer opvallende combinatie die je kunt combineren met al je sportkleding.Het zal ongetwijfeld een essentieel onderdeel worden om mee te nemen naar je wedstrijden!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten