Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grijs vigore
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grijs vigore
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grijs vigore

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grijs vigore

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel ademende BPG-WPT2303 vigore grijs | Bescherm uzelf tegen de zon terwijl u buiten sport met de nieuwe BPG-WPT2303-cap, een accessoire dat is ontworpen met een breed padel racket voor meer comfort.

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grijze vigore padel

Krijg het tijdens het padel niet warm met de nieuwe collectie capten van het merk Bullpadel, waar u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. Een daarvan is de BPG-WPT2305 die is ontworpen met een breed padel racket zodat de zon je ogen niet stoort tijdens het spelen.

Hoewel hij one size fits all is, kun je hem naar wens verstellen dankzij de elastische band op de rug waarmee je kunt kiezen tussen een grotere of kleinere pasvorm terwijl je hem draagt. Aan de andere kant is het zeer resistent dankzij het feit dat er polyesterweefsel is gebruikt bij de vervaardiging ervan.

Bullpadel cap BPG-WPT2305 in grijs, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2305 maakt deel uit van de collectie van het merk voor de World Padel Tour
  • Bi-elastische stof zodat hij niet te strak zit als hij eenmaal is aangetrokken.
  • Voorkom dat zweet van je voorHead in je ogen komt terwijl je speelt.
  • Je kunt hem naar wens verstellen dankzij de tape op de achterkant.
  • Design in grijs met details in zwart.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor die mensen die de hitte niet tegenhouden tijdens het padel, omdat het een accessoire is dat je tegen de zon beschermt, zodat je geen brandwonden oploopt door de zonnestralen. Het helpt ook voorkomen dat zweet in je ogen komt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is om op de warmste dagen te spelen, is het ook in het grijs ontworpen met het logo van de firma en de naam van de wedstrijd in het zwart, zodat je het kunt combineren met je sportkleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten