Cap Bullpadel BPG-232 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-232 zwarte

Cap Bullpadel BPG-232 zwarte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-232 zwarte | Raak volledig uitgerust met de nieuwe accessoirescatalogus van het merk Bullpadel, waar u de collectie capten met een groot aantal modellen kunt vinden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap Bullpadel BPG-232 zwarte padel

Je kunt nu in onze online padelwinkel een uitgebreide catalogus met accessoires vinden om jezelf volledig uit te rusten voor de wedstrijd. Binnenin vind je de nieuwe Bullpadel-collectie waar de BPG-232-cap beschikbaar is, die is ontworpen in zwart met witte details.

Eenmaal aangetrokken, is het zeer comfortabel omdat het is ontworpen met bi-elastische stof die een zeer goede pasvorm mogelijk maakt, maar zonder te strak te zitten. Evenzo is het padel racket erg breed, wat de ogen helpt beschermen tegen de zon en het gezicht tegen brandwonden.

Bullpadel cap BPG-232 in zwarte kleur, kenmerken

  • Je kunt de Bullpadel BPG-232 cap verstellen met de tape aan de achterkant.
  • Maakt ventilatie van zweet mogelijk, zodat het zich niet ophoopt tijdens het spelen.
  • Het is bestand tegen gebruik dankzij het feit dat het is gemaakt van polyesterweefsel.
  • Helpt voorkomen dat zweet van je voorHead in je ogen komt terwijl je speelt.
  • Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is ontworpen met al die mensen die buiten spelen in gedachten, waarvoor ze een accessoire nodig hebben dat hun huid en ogen beschermt tegen zonnestralen, aangezien het is ontworpen met een zeer breed padel racket zodat niets je tegenhoudt op het veld. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardig accessoire is zodat je er lang mee kunt spelen, is het ook uitgevoerd in het zwart met witte details, een combinatie die je bij een groot aantal kledingstukken kunt dragen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten