Cap Bullpadel BPG-232 witte
  • Cap Bullpadel BPG-232 witte

Cap Bullpadel BPG-232 witte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-232 witte cap | Laat niets je tegenhouden op het veld met de nieuwe Bullpadel BPG-232-cap die is ontworpen met polyesterweefsel, waardoor hij meer weerstand biedt

Bullpadel BPG-232 witte padelcap

Ontvang als een van de eersten de nieuwe accessoirescatalogus van het merk Bullpadel, waar u kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en designs. Binnenin vind je de collectie doppen waar de BPG-232 verkrijgbaar is, die is ontworpen in het wit.

Dit model is gemaakt van polyesterweefsel, een materiaal dat meer weerstand biedt en zo voorkomt dat het zijn oorspronkelijke kwaliteit verliest. Bovendien zal het, als het eenmaal aan is, zeer comfortabel zijn, omdat het is ontworpen met een riem aan de achterkant waarmee je het naar wens kunt aanpassen.

Bullpadel cap BPG-232 in wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-232 is ontworpen in het wit
  • Vervaardigd met polyester voor een grotere weerstand tegen wassen.
  • Het past zich aan het Head aan, maar zonder strakker te worden dankzij de bi-elastische stof.
  • Het verzamelt geen zweet, zodat je onbeperkt kunt spelen.
  • Je kunt het in meer kleuren vinden om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar accessoires van goede kwaliteit om padel te spelen, aangezien de BPG-232-cap is ontworpen met hoogwaardige stoffen om slijtage door wassen en continu gebruik te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in wit met details in blauw, een combinatie die je heel gemakkelijk zult dragen met je andere sportkleding, zal het ongetwijfeld een van je essentiële items worden om je games of wedstrijden mee te spelen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten