Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-233 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-233 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-233 zwarte

Cap Bullpadel BPG-233 zwarte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-233 zwarte | Voorkom zonnebrand tijdens het spelen met de nieuwe Bullpadel BPG-233 cap die is ontworpen met een breed padel racket zodat niets je tegenhoudt

Cap Bullpadel BPG-233 zwarte padel

Laat niets je tegenhouden terwijl je padel tennist met de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel die je nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Ontdek de nieuwe dop BPG-233 die is ontworpen in het zwart en verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren om uit te kiezen.

Voor de fabricage is polyesterweefsel gebruikt, dat een grotere weerstand biedt om te voorkomen dat het zijn oorspronkelijke kleur verliest. Aan de andere kant laat het zweet transpireren, wat helpt voorkomen dat zweet zich ophoopt om je tijdens het spel koel te houden.

Bullpadel cap BPG-233 in zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-232 is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Tape-ontwerp op de achterkant, zodat je het naar wens kunt aanpassen.
  • Bi-elastische stof die zorgt voor een goede pasvorm.
  • Zeer resistent dankzij de polyester stof.
  • Ontwerp in zwart met witte details.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor al die mensen die buiten padel spelen, aangezien de BPG-233-cap is ontworpen met een brede klep die de huid van het gezicht helpt beschermen tegen mogelijke zonnebrand, zodat je comfortabel kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het in het zwart is ontworpen en je met een groot aantal kledingstukken kunt combineren, is het ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat je uit de hele collectie degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten