Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-233 witte
  • Cap Bullpadel BPG-233 witte
  • Cap Bullpadel BPG-233 witte

Cap Bullpadel BPG-233 witte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-233 witte | U kunt nu de nieuwe collectie capten kopen bij de firma Bullpadel, waar u een grote verscheidenheid aan modellen beschikbaar heeft waaruit u uw favoriet kunt kiezen

Cap Bullpadel BPG-233 witte padel

Raak volledig uitgerust met de nieuwe collectie van een van de favoriete merken van veel spelers, Bullpadel, waar je de nieuwe catalogus met accessoires kunt vinden. Binnenin is de BPG-233-dop beschikbaar, een model dat is ontworpen in verschillende kleuren om uit te kiezen.

Hoewel de belangrijkste functie is om te beschermen tegen de zon, helpt het ook voorkomen dat het zweet van je voorHead je ogen stoort, zodat je comfortabel kunt spelen. Daarentegen is hij one size fits all maar dankzij het bandje op de rug kun je hem naar wens verstellen zodat hij goed blijft zitten.

Bullpadel cap BPG-233 in wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-232 is ontworpen in één maat.
  • Het verliest geen kwaliteit door gebruik dankzij de polyester stof.
  • Je kunt hem naar wens verstellen dankzij het riempje op de rug.
  • Het verzamelt geen zweet om je te allen tijde koel te houden.
  • Ontwerp in wit en verkrijgbaar in meer kleuren.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is een perfect model om op zeer warme dagen te spelen, omdat het je niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook helpt voorkomen dat het zweet van voor je in je ogen terechtkomt, zodat je het hele spel zweetvrij en comfortabel kunt spelen .

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een model van hoge kwaliteit is dat is ontworpen met de beste technologieën van het merk. Je kunt het ook combineren met een groot aantal kledingstukken dankzij het feit dat het volledig in het wit is ontworpen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten