Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Indiga controle FIP
  • Bullpadel Indiga controle FIP
  • Bullpadel Indiga controle FIP

Bullpadel Indiga controle FIP

PVP: € 84,95
€ 83,95
-2% Bullpadel
Bullpadel Indiga CTR FIP racket | Ga aan de slag met padel met de nieuwe Indiga CTR, een speciale editie voor de FIP die is ontworpen met glasvezel en zacht eva-rubber om je te helpen vooruitgang te boeken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Indiga CTR FIP 2023 padel racket

Je hebt al een grote verscheidenheid aan initiatiemodellen beschikbaar waarmee je in het spel kunt beginnen en snel vooruitgang kunt boeken. In onze uitgebreide catalogus vind je de nieuwe collectie van de firma Bullpadel waar al een speciale versie voor de International padel Federation verkrijgbaar is. Dit model met ronde vorm en lage balans helpt je om je techniek te perfectioneren om de beste resultaten te behalen.

Bij de fabricage is glasvezel gebruikt door het hele blad, wat meer flexibiliteit biedt en de aanpassing van de speler bevordert. Op het gebied van technologieën valt de Grip Zone op, die helpt om excentrische slagen te verminderen om een betere speelbaarheid te verkrijgen. Voor de kern is zacht eva-rubber gebruikt, dat een zeer comfortabele aanraking biedt, evenals een geweldige controle om verder te komen in het spel.

Bullpadel Indiga Control in zwart en wit, kenmerken:

  • De Bullpadel Indiga CTR is een speciale editie voor de International Padel Federation.
  • Rond model met lage balans voor fantastische controle.
  • Glasvezelstructuur voor grote flexibiliteit.
  • Eva zachte rubberen kern voor een goede balafgifte.
  • Grip Zone-technologie die helpt bij het verminderen van excentrische slagen.
  • Versterkt met koolstof voor meer weerstand tegen stoten.
  • Nieuwe padel rackets voor beginners Bullpadel 2023.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers die beginnen met het spel, omdat het een controleracket wordt dat je zal helpen je techniek te verbeteren dankzij de gebruikte rubbers en technologieën die de aanpassing van de speler bevorderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer comfortabel model is dankzij het lagere gewicht. Het is ook een speciale editie voor de FIP, daarom is hij uitgevoerd in wit met details in zwart, een moderne en meest opvallende combinatie waar je mee op het circuit zegeviert!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten