Cap Bullpadel BPG-2311 witte
  • Cap Bullpadel BPG-2311 witte

Cap Bullpadel BPG-2311 witte

PVP: € 16,00
€ 15,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-2311 wit | De BPG-2311 Bullpadel-cap in het wit herdefinieert stijl op het veld. Comfort, duurzaamheid en design in één accessoire. Verbeter je spel met Bullpadel!

Cap padel Bullpadel BPG-2311 witte

Ontdek de nieuwe sensatie in padelaccessoires met het toonaangevende merk Bullpadel. We presenteren de BPG-2311 cap, een perfecte combinatie van design en functionaliteit in het wit, waarbij het iconische Bullpadel-logo in contrast wordt benadrukt.

Als je hem aantrekt, merk je meteen het comfort en de precieze pasvorm. De verstelbare band aan de achterkant zorgt ervoor dat hij stevig blijft zitten tijdens het spelen. Gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals polyester, belooft het duurzaamheid en slijtvastheid.

Kenmerken van de Cap Bullpadel BPG-2311 cap in het wit

  • Verkrijgbaar in verschillende tinten, waarvan wit een van de meest gevraagde is.
  • Gemaakt om het ademend vermogen te vergemakkelijken en de frisheid tijdens het spel te behouden.
  • Gemaakt van polyesterweefsel, wat een lange levensduur en wasbestendigheid garandeert.
  • padel racket ontworpen om uw ogen te beschermen tegen de meest intense zonnereflecties.
  • Opvallende contrastdetails voor een unieke stijl.
  • Het behoort tot de nieuwe lijn Bullpadel 2023-accessoires.

Aan wie is het gericht? Deze cap is essentieel voor spelers die stijl en functionaliteit op het veld willen combineren en afleiding zoals zweet of zon in de ogen willen vermijden.

Waarom zul je het leuk vinden? Het elegante ontwerp en de hoogwaardige materialen maken deze cap niet alleen tot een essentieel onderdeel van je padeluitrusting, maar ook tot een modeaccessoire voor elke gelegenheid.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Met een geschiedenis rijk aan innovatie en design blijft Bullpadel de norm stellen in de wereld van padel. Hun toewijding aan kwaliteit en prestaties komt tot uiting in elk product, van rackets tot accessoires. Sluit je aan bij het legioen professionals en fans die Bullpadel vertrouwen voor hun spel.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten