Bullpadel backpack BPM-24007 Vertex zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24007 Vertex zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24007 Vertex zwart 2024

Bullpadel backpack BPM-24007 Vertex zwart 2024

PVP: € 50,00
€ 49,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart | Ontdek de Rugzak Bullpadel BPM-24007 Vertex Zwart, ideaal voor het dragen van je padeluitrusting. Wacht niet langer en neem je spullen overal mee naartoe met Bullpadel!

Bullpadel backpack BPM-24007 Vertex zwart 2024

Ontdek de Rugzak Bullpadel BPM-24007 Vertex Zwart 2024, een essentieel accessoire voor padel enthousiastelingen. Gebruikt door professionals zoals Juan Tello, deze backpack is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, ideaal om mee te nemen naar al je wedstrijden.

Het ontwerp omvat meerdere compartimenten die ruimte bieden voor het opbergen van maximaal twee padelrackets, naast een speciaal vak voor schoenen, waardoor alles wat je nodig hebt georganiseerd en binnen handbereik is.

Kenmerken van de backpack Bullpadel BPM-24007 Vertex Zwart

  • Kleine vakken voor accessoires en persoonlijke spullen.
  • Handvatten en gewatteerde beschermingen voor comfortabel en pijnloos vervoer.
  • Apart compartiment voor het racket en ruimte om schoeisel te scheiden.
  • Versterkte naden en ritsen voor langdurige duurzaamheid.
  • Behoort tot de Bullpadel padelcollectie 2024, synoniem voor kwaliteit en design.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische padeltas, perfect voor het vervoeren van de essentiële spullen naar wedstrijden en trainingen met organisatie en stijl, omdat het een backpack is die ruimteproblemen oplost.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op het elegante zwarte ontwerp met rode details en de functionaliteit, wat het een van de meest complete en gewilde rugzakken maakt, perfect om goed uitgerust naar elke wedstrijd te gaan. Bovendien past het bij de nieuwe Vertex padeltas, ideaal als je meer ruimte nodig hebt.

Ontdek meer over Bullpadel

Bullpadel, een toonaangevend merk in de wereld van padel, staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Met een succesvolle historie is het het merk van keuze voor professionals zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto, Alejandra Salazar en Delfi Brea vanwege hun producten die functionaliteit en avant-garde design combineren.

Door de jaren heen heeft Bullpadel zijn reputatie geconsolideerd dankzij de kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van hun rackets. Door te kiezen voor Bullpadel kies je niet alleen voor een racket, je wordt deel van een grote padelfamilie.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten