Bullpadel backpack BPM-24008 Ionic zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24008 Ionic zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24008 Ionic zwart 2024

Bullpadel backpack BPM-24008 Ionic zwart 2024

PVP: € 60,00
€ 59,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24008 Ionic zwart | Ontdek de Rugzak Bullpadel BPM-24008 Ionic Zwart, de perfecte keuze om je padeluitrusting stijlvol, praktisch en comfortabel te vervoeren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel backpack BPM-24008 Ionic zwart 2024

Koop nu je Rugzak Bullpadel BPM-24008 Ionic Zwart 2024, een perfecte optie om je spullen naar het padelveld te vervoeren. Met zijn ruime en georganiseerde ontwerp, grote compartimenten en een versterkte structuur, is het ideaal voor intensief en veelzijdig gebruik. Bovendien is het beschikbaar in verschillende kleuren, aangepast aan jouw voorkeuren.

Gemaakt met hoogwaardig technisch weefsel en met gewatteerde beschermingen op de rug, garandeert deze rugzak comfort en duurzaamheid. Het is het perfecte accessoire voor diegenen die kwaliteit en functionaliteit in één stuk zoeken.

Kenmerken van de Rugzak Bullpadel BPM-24008 Ionic Zwart

  • Superieur comfort op de schouders dankzij de gewatteerde zones.
  • Klein voorvak voor essentiële accessoires.
  • Zijnet voor betere ventilatie.
  • Specifiek compartiment voor het padelracket en een aparte ruimte voor schoenen.
  • Sterke en makkelijk schoon te maken stoffen, onderdeel van de Bullpadel collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor degenen die een praktische rugzak nodig hebben die niet te groot is, met voldoende capaciteit om alle uitrusting efficiënt te organiseren en comfortabel naar elke locatie te vervoeren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op het unieke ontwerp in zwart met multikleurige details, perfect niet alleen voor sport, maar ook voor de sportschool of universiteit, benadrukkend zijn veelzijdigheid en stijl. We verzekeren je dat je het middelpunt van de aandacht zult zijn!

Ontdek meer over Bullpadel

Bullpadel, synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel, biedt producten die perfect functionaliteit met design combineren. Een merk gekozen door zowel professionals als liefhebbers van padel.

Met een geschiedenis van succes en kwaliteit heeft Bullpadel zich gevestigd als een toonaangevend merk, het beste biedend op het gebied van prestaties en design in de wereld van padel, ondersteund door professionele spelers van de World Padel Tour.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten