Bullpadel padeltas BPP-24019 Elite zwart ijso 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24019 Elite zwart ijso 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24019 Elite zwart ijso 2024

Bullpadel padeltas BPP-24019 Elite zwart ijso 2024

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24019 Elite zwart ijso | Ontdek de nieuwe Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black padeltas, perfect voor veeleisende speelsters op zoek naar stijl en functionaliteit. Vergeet niets!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24019 Elite zwart ijso 2024

Ontdek de Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black 2024 Padeltas, een indrukwekkende innovatie in de wereld van padel. Deze elegante padeltas in ijs- en zwarttinten is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende speelsters.

Met een praktisch en ruim ontwerp maakt de Elite Ice Black padeltas het gemakkelijk om al je padeluitrusting te dragen, met een hoofdcompartiment, 2 zijvakken voor rackets en een apart vak voor schoenen. Bovendien is het gepersonaliseerd met de handtekening van Gemma Triay, wat het een persoonlijke en exclusieve touch geeft.

Kenmerken van de Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black 2024 Padeltas

  • Ruim hoofdcompartiment voor essentiële uitrusting.
  • Twee thermo compartimenten voor maximaal vier rackets.
  • Geventileerde sectie voor kleding en schoenen, houdt je spullen fris.
  • Dubbele kleurenontwerp in ijs en zwart, elegant en modern.
  • Extra bescherming met gevoerde materialen van hoge kwaliteit.
  • Onderdeel van de exclusieve Bullpadel 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ideaal voor padelspeelsters die comfort en stijl zoeken. Perfect voor degenen die hun uitrusting georganiseerd en veilig willen vervoeren, zonder in te boeten aan een verfijnd ontwerp.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Bullpadel Elite Ice Black padeltas vanwege de unieke combinatie van ontwerp en functionaliteit. De mix van ijs- en zwarttinten, samen met de handtekening van Gemma Triay, maakt het tot een onderscheidend stuk op elke padelbaan.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in padel. Bekend om hun toewijding aan het creëren van producten die de speelervaring verbeteren, weerspiegelt elk stuk de passie van Bullpadel voor de sport en hun toewijding aan de spelers.

Tegenwoordig werkt het merk samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Gemma Triay en Alejandra Salazar zijn trouw aan het merk.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten