Bullpadel backpack BPM-24001 Hack zwart 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24001 Hack zwart 2024

Bullpadel backpack BPM-24001 Hack zwart 2024

PVP: € 76,00
€ 75,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24001 Hack zwart | Ontdek de nieuwe Rugzak Bullpadel BPM-24001 Hack Zwart, perfect om je padeluitrusting stijlvol en comfortabel mee te nemen. Ervaar de kwaliteit en het verschil van Bullpadel in elk spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel backpack BPM-24001 Hack zwart 2024

Ontdek de Rugzak Bullpadel BPM-24001 Hack Zwart 2024, de ideale technische aanvulling op de nieuwe Hack03 racket van Paquito Navarro. Deze rugzak valt niet alleen op door zijn functionaliteit, maar ook door zijn elegante ontwerp in zwart, perfect voor de meest veeleisende spelers.

Met zijn goed verdeelde ruimte stelt de Bullpadel Hack Zwarte Rugzak je in staat om alles wat je nodig hebt voor je padelwedstrijden en -trainingen mee te nemen, inclusief een versterkt thermo compartiment voor je rackets en een apart en geventileerd compartiment voor kleding en schoenen. Het ontwerp wordt versterkt door de handtekening van Paquito Navarro, wat het een uniek stuk maakt.

Kenmerken van de Rugzak Bullpadel BPM-24001 Hack Zwart 2024

  • Specifieke ruimte met thermo-bescherming voor rackets.
  • Onderste vak voor schoenen, gemakkelijk toegankelijk.
  • Gewatteerde handvatten en rugsteun met bescherming voor meer comfort.
  • Thermo om het racket op de juiste temperatuur te houden.
  • Zwart ontwerp in lijn met het Hack racket van Paquito Navarro.
  • Onderdeel van de exclusieve Bullpadel rugzakcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze rugzak is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een praktische en elegante oplossing om hun uitrusting mee te nemen. Ideaal voor degenen die na het trainen of concurreren, gemakkelijk en geordend hygiëneproducten, kleding en handdoeken moeten vervoeren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Bullpadel Hack Zwarte Rugzak vanwege zijn elegante ontwerp in zwart met oranje details, zijn grote capaciteit en het comfort dat het biedt. Het is veel meer dan een rugzak om je uitrusting te dragen; het is een symbool van stijl op de baan.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat bekend in de padelwereld om zijn kwaliteit en innovatie. Elk product is ontworpen om de spelervaring te verbeteren, wat de passie voor sport en toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt.

Het merk wordt gekozen door professionals zoals Paquito Navarro, wat hun toewijding aan kwaliteit en prestaties aantoont. Met Bullpadel draag je niet alleen je uitrusting, maar ook een stukje van de geschiedenis en evolutie van padel.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten