portemonnee Bullpadel BPP-24009 Purse zwart 2024
  • portemonnee Bullpadel BPP-24009 Purse zwart 2024

portemonnee Bullpadel BPP-24009 Purse zwart 2024

PVP: € 8,95
€ 6,95
-23% Bullpadel
Bullpadel BPP-24009 Purse zwart | Ontdek de Bullpadel BPP-24009 Purse Zwart, ideaal voor de padel enthousiast en dagelijks gebruik. Compact, praktisch en stijlvol met zijn zwarte afwerking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

portemonnee padel Bullpadel BPP-24009 Purse zwart 2024

Ontdek de functionaliteit en de verfijnde stijl met de portemonnee Bullpadel BPP-24009 Purse in de kleur zwart 2024. Dit is ontworpen voor padel enthousiastelingen en voor dagelijks gebruik, waardoor je altijd je accessoires bij de hand hebt. Deze portemonnee wordt een essentieel accessoire zowel binnen als buiten de baan.

Compact, lichtgewicht en vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt de Bullpadel Portemonnee een ideale combinatie van duurzaamheid en praktisch ontwerp. De klassieke zwarte kleur maakt het perfect voor iedereen, terwijl het handvat je toestaat om het comfortabel om de pols te dragen.

Kenmerken van de portemonnee Bullpadel BPP-24009 Purse Zwart

  • Compact met een geschatte grootte van 12x8 centimeter, perfect om het essentiële mee te nemen.
  • Praktisch ontwerp met een hoofdvak met ritssluiting.
  • Gemaakt van 600D polyester voor meer slijtvastheid.
  • Handig handvat voor gemakkelijk en veilig transport.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 collectie, die de evolutie van het merk toont.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padelspelers die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle accessoire. Ook perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een lichtgewicht en functioneel complement voor dagelijks gebruik.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Bullpadel portemonnee vanwege zijn elegante ontwerp en ongeëvenaarde functionaliteit. Het compacte formaat, gecombineerd met de kwaliteit van de materialen en het klassieke ontwerp, maken het een essentieel accessoire voor elke padel liefhebber of voor dagelijks gebruik.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds het begin is het een pionier geweest in het aanbieden van producten die voldoen aan de specifieke behoeften van de spelers, door geavanceerde technologie te combineren met unieke ontwerpen.

Het merk wordt erkend voor zijn toewijding aan kwaliteit en wordt gekozen door vooraanstaande spelers in de wereld van padel, zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Gemma Triay.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten