Bullpadel pet BPG-PT01 multicolor
  • Bullpadel pet BPG-PT01 multicolor

Bullpadel pet BPG-PT01 multicolor

PVP: € 14,00
€ 13,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 multicolor | Ontdek de Bullpadel BPG-PT01 multicolor pet, ideaal voor zonnige dagen op de baan. Comfort, stijl en bescherming in een exclusief ontwerp. Rust je uit en val op!

pet padel Bullpadel BPG-PT01

Ontdek de veelzijdigheid en stijl met de Bullpadel BPG-PT01 multicolor pet, een essentiële toevoeging aan je padeluitrusting. Ontworpen voor moderne spelers, onderscheidt deze pet zich door zijn unieke kleurencombinatie: een bordeauxrode klep, zwart front en beige achterkant, waardoor elke verschijning op het veld een stijlverklaring is. Perfect voor bescherming tegen de zon zonder zichtbaarheid op te offeren, de aanpasbare pasvorm garandeert maximaal comfort tijdens intense wedstrijden of lange trainingssessies.

De Bullpadel BPG-PT01 pet valt niet alleen op door zijn aantrekkelijke ontwerp en superieure functionaliteit, maar ook door zijn toewijding aan kwaliteit. Gemaakt met een 100% polyester voering en een katoen-polyester buitenkant, biedt het een ongeëvenaarde gebruikerservaring, waarbij het hoofd koel en beschermd blijft onder alle weersomstandigheden. Het geborduurde PADEL TROTTERS op de klep en de iconische naam van Bullpadel aan de zijkant, voegen een onderscheidend kenmerk toe aan dit iconische stuk.

Kenmerken van de Bullpadel BPG-PT01 multicolor pet

  • Elegante kleurencombinatie voor een unieke look: bordeaux, zwart en beige.
  • PADEL TROTTERS ontwerp geborduurd op de klep voor een exclusieve stijl.
  • Verstelbare sluiting die een perfecte en comfortabele pasvorm verzekert.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen: voering 100% polyester en buitenkant 60% katoen, 40% polyester.
  • Achterkant van beige netstof voor betere ventilatie.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 collectie, die het nieuwste biedt op het gebied van sportmode trends.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padelenthousiastelingen die functionaliteit willen combineren met modetrends, de Bullpadel BPG-PT01 multicolor pet is ontworpen om bescherming, comfort en stijl te bieden. Of het nu is voor een wedstrijd onder de intense zon of gewoon om een sportieve touch aan je dagelijkse look toe te voegen, deze pet voldoet aan alle verwachtingen.

Waarom zal het je bevallen?

Naast zijn aantrekkelijke multicolor ontwerp en premium kwaliteit, zul je de Bullpadel BPG-PT01 pet geweldig vinden vanwege zijn veelzijdigheid en comfort. Zonbescherming en superieure ventilatie worden gecombineerd met een onmiskenbare stijl, waardoor het een onmisbaar item in je sportaccessoirecollectie is.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Met een gevestigde carrière in de wereld van padel, staat Bullpadel bekend om het creëren van producten die innovatie, kwaliteit en design combineren. Elk artikel, van rackets tot accessoires zoals de BPG-PT01 pet, is ontworpen om de speelervaring van atleten te verbeteren, waardoor Bullpadel een referentiemerk in de sport is.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten