Bullpadel pet BPG-PT01 zwart
  • Bullpadel pet BPG-PT01 zwart

Bullpadel pet BPG-PT01 zwart

PVP: € 14,00
€ 13,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 zwart | Verhoog je stijl op het veld met de pet Bullpadel BPG-PT01 zwart. Zonbescherming, comfort en superieur ontwerp voor de veeleisende padelspeler.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

pet padel Bullpadel BPG-PT01

De pet Bullpadel BPG-PT01 zwart is de perfecte aanvulling voor de moderne padelspeler, die geavanceerde functionaliteit met een verfijnde stijl combineert. Zijn elegante ontwerp in het zwart, versierd met het PADEL TROTTERS-logo geborduurd op de klep, maakt het een essentieel stuk voor zowel intense wedstrijden als dagelijks gebruik. De pet biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt ook voor comfort en ventilatie dankzij de achterste gaas en de samenstelling van hoogwaardige materialen.

Naast zijn esthetische uiterlijk, onderscheidt deze pet zich door zijn verstelbare sluiting, waardoor het perfect past voor elke gebruiker. De mix van katoen en polyester in de productie zorgt voor een ideale balans tussen comfort en duurzaamheid, terwijl de polyester voering uitstekende ademend vermogen garandeert. Het is ongetwijfeld een goede keuze voor degenen die kwaliteit en design in hun padeluitrusting zoeken.

Kenmerken van de pet Bullpadel BPG-PT01 zwart

  • Aantrekkelijk ontwerp met het PADEL TROTTERS-logo geborduurd op de klep voor een unieke stijl.
  • Verstelbare sluiting die een comfortabele en gepersonaliseerde pasvorm voor alle maten verzekert.
  • Constructie van katoen en polyester, biedt duurzaamheid, comfort en gemakkelijk onderhoud.
  • Achtergaas voor verbeterde ventilatie en het koel houden van het hoofd.
  • Voering van 100% polyester voor superieure ademend vermogen op warme dagen.
  • Onderdeel van de Bullpadel collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze pet is speciaal ontworpen voor padelspelers van alle niveaus die zonbescherming en stijl waarderen in hun uitrusting. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol accessoire, de pet Bullpadel BPG-PT01 zwart is ideaal om concentratie in het spel te behouden, afleiding door schittering of zweet te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast zijn aantrekkelijke ontwerp en superieure kwaliteit, zul je het geweldig vinden vanwege zijn functionaliteit en comfort. De combinatie van materialen zorgt voor een aangename gebruikservaring, terwijl de aanpasbare pasvorm het perfect maakt voor elke speler. Het is het ultieme accessoire om je padel look te voltooien.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Hun producten zijn specifiek ontworpen om aan de eisen van spelers te voldoen, van amateurs tot professionals, en bieden uitrusting die geavanceerde technologie en cutting-edge design combineert.

De pet Bullpadel BPG-PT01 zwart weerspiegelt de filosofie van het merk om hoogwaardige producten te leveren die de spelervaring op de baan verbeteren. Door te kiezen voor Bullpadel, sluit je je aan bij een gemeenschap van padelenthousiasten die niets minder dan het beste accepteren.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten