Cap Bullpadel BPG-242 bladgroen
  • Cap Bullpadel BPG-242 bladgroen

Cap Bullpadel BPG-242 bladgroen

PVP: € 16,00
€ 15,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-242 bladgroen | Bescherm je blik en verbeter je spel met de Bullpadel BPG-242 pet in bladgroen. Ergonomisch ontwerp, perfecte pasvorm en unieke stijl voor de moderne speler.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap padel Bullpadel BPG-242

Ontdek de Bullpadel BPG-242 bladgroene Cap, het ultieme accessoire voor elke padelspeler die functionaliteit met stijl wil combineren. Deze pet beschermt je niet alleen tegen de zon en minimaliseert verblinding tijdens je wedstrijden, maar de bladgroene kleur met het zwarte logo voegt een onderscheidend accent toe aan je uitrusting. Gemaakt van bi-elastisch polyester, biedt het uitzonderlijk comfort en een perfecte pasvorm voor alle spelers.

Met een verstelbare band in twee kleuren en het logo geborduurd op de klep, positioneert de Bullpadel BPG-242 pet zich als een topkeuze voor atleten die zowel esthetiek als functionaliteit in hun sportaccessoires waarderen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor optimale bescherming tegen de zon terwijl het je hoofd koel en droog houdt dankzij de sneldrogende stof.

Kenmerken van de Bullpadel BPG-242 bladgroene Cap

  • 100% bi-elastische polyester samenstelling, wat duurzaamheid en flexibiliteit garandeert.
  • Geborduurd logo boven op de klep voor een authentieke sportieve stijl.
  • Verstelbare band, waardoor de pet op elk hoofdformaat aangepast kan worden.
  • Sneldrogende stof, ideaal om het hoofd koel en droog te houden in warme omstandigheden.
  • Bladgroene kleur met zwart logo, biedt een aantrekkelijk ontwerp dat makkelijk te combineren is.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze pet is ontworpen voor padelspelers van elk niveau die op zoek zijn naar een effectieve oplossing om zich tegen de zon op de baan te beschermen. Perfect voor degenen die ook sportmode waarderen en een stijlvol en functioneel accessoire aan hun uitrusting willen toevoegen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult de Bullpadel BPG-242 pet geweldig vinden vanwege de perfecte combinatie van modern ontwerp, comfort en zonbescherming. De aanpasbare pasvorm en de sneldrogende stof maken het ideaal voor lange dagen op de baan, waardoor je gefocust blijft op het spel.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel heeft zich gevestigd als een van de leidende merken in de wereld van padel, erkend voor hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin heeft het spelers voorzien van geavanceerde uitrusting, specifiek ontworpen om hun prestaties op de baan te verbeteren.

De Bullpadel BPG-242 bladgroene pet weerspiegelt de innovatieve geest van het merk, door geavanceerde technologie te combineren met aantrekkelijke ontwerpen om aan de behoeften van moderne sporters te voldoen. Door voor Bullpadel te kiezen, kies je voor een merk dat je passie voor padel begrijpt en ondersteunt.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten