Bullpadel padeltas BPP-24016 casual zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24016 casual zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24016 casual zwart 2024

Bullpadel padeltas BPP-24016 casual zwart 2024

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24016 casual zwart | Elegantie wordt werkelijkheid in de nieuwe Padeltas Bullpadel BPP-24016 casual zwart, een tas die ook ruim is en je in staat stelt om alles mee te nemen wat je nodig hebt

Bullpadel racketbag BPP-24016 casual zwart 2024

Het nieuwe seizoen van Bullpadel is gearriveerd en presenteert een uitgebreid assortiment tassen en rugzakken ontworpen om met stijl te concurreren. We benadrukken de Padeltas Bullpadel BPP-24016 casual zwart, elegant in zijn kunstleren fabricage, belooft je perfecte bondgenoot te zijn voor de wedstrijden.

Wat als eerste je aandacht zal trekken, is het ontwerp, gemaakt van kunstleer dat niet alleen een vleugje onderscheiding toevoegt, maar ook een uiterst comfortabele gebruikservaring garandeert dankzij de gewatteerde handgrepen, ontworpen voor moeiteloos transport.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24014 Performance zwart

  • Gemaakt van kunstleer van de Padeltas Bullpadel BPP-24016 casual, wat een verfijnde uitstraling geeft.
  • Heeft twee zijzakken met thermische isolatie, ideaal voor padels.
  • Ruim hoofdcompartiment, perfect om complete uitrusting op te bergen.
  • Geventileerde zak ontworpen om schoenen te scheiden, waardoor de rest van je spullen schoon blijft.
  • Een kleine externe zak naast de veelzijdige draagmogelijkheden, te gebruiken als rugzak of handtas.
  • Onderdeel van de innovatieve voorstellen van Bullpadel voor 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor regelmatige spelers die op zoek zijn naar een ruime en georganiseerde oplossing om hun complete uitrusting mee te nemen naar de baan zonder iets achter te laten. Dankzij de verstelbare handgrepen wordt het een handzame en compacte tas.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult niet alleen opvallen door de hoge kwaliteit, maar het zwarte ontwerp met glanzende details en kunstleren effect maakt het mogelijk om het perfect te combineren met je sportkleding, waardoor je stijlvol bent bij elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Dit jaar brengt Bullpadel een complete collectie uit, variërend van padels tot accessoires, ontworpen voor spelers van alle niveaus en budgetten. Hun producten zijn een veelvoorkomende verschijning in de World Padel Tour, gedragen door sterren als Paquito Navarro en Alejandra Salazar. Bereid je voor om met stijl te concurreren met Bullpadel, het merk gekozen door de trendy sporters.

Met Bullpadel dompel je jezelf onder in een wereld waar kwaliteit en design samenkomen om je het beste in padeluitrusting te bieden, met garantie voor prestaties en een ongeëvenaarde uitstraling op de baan.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten