Dunlop Galactica Team 2023
  • Dunlop Galactica Team 2023
  • Dunlop Galactica Team 2023

Dunlop Galactica Team 2023

PVP: € 180,00
€ 119,95
-34% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Team 2023 | Level up met dit uitgebalanceerde Dunlop-racket, gemaakt van hoogwaardige materialen en een elegant ontwerp, zodat je de winnaar in jezelf naar boven kunt halen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Galactica Team 2023 padel racket

Rust jezelf uit met het laatste nieuws van Dunlop Padel 2022 in onze online winkel. Koop het nieuwe padelracket Galactica Team in zwart, grijs en wit, een model dat zich snel aanpast en opvalt door zijn balans. Dus het presenteert een Druppelvorm met een medium balans om de controle en kracht te hebben die je nodig hebt.

Voor de constructie is Japanse koolstof gebruikt, een hoogwaardig materiaal dat hem meer weerstand geeft. Aan de oppervlakte bevat het ruwheid en in het hartgebied een tri max versteviging die voor meer stabiliteit zorgt. Om te eindigen is de kern gemaakt van eva-rubber, dus de aanraking is zeer comfortabel.

Dunlop Galactica Team in grijstinten, kenmerken

  • Vind de perfecte balans in je spel met de Dunlop Galactica Team 2022.
  • Betere sensaties bij het slaan met de nieuwe Control Holes-verdeling van de holes.
  • Constructie met Japanse koolstof die de prestaties verbetert.
  • Ruwe vlakken om betere effecten te bereiken.
  • Tri max harttechnologie die zorgt voor meer stabiliteit en torsie voorkomt.
  • Eva pro rubber in de kern dat de stoot in de aanvalsslagen vergroot.
  • Veelzijdig racket door zijn oversized vorm en medium balans.
  • Intensieve serie Dunlop 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening kan het worden gebruikt door spelers van hoog en gemiddeld niveau, omdat het een redelijk hanteerbaar, uitgebalanceerd racket is dat ons zal helpen onze techniek te verbeteren terwijl we genieten van geweldige sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Dunlop-rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat het de beste technologieën van het bedrijf combineert en niet duur is. Bovendien zult u genieten van het elegante ontwerp dat zwart, grijs en wit combineert, zeer geraffineerd!

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten