Head Radical Pro 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Pro 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Pro 2024 Pickleball racket

Head Radical Pro 2024 Pickleball racket

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Head Padel
Head Radical Pro 200024 | Verbeter je spel met de Pickleball Head Radical Pro 2024 racket, met samengesteld slagoppervlak en Control Stabilizer-technologie voor superieure stabiliteit

Head Radical Pro Pickleball racket

Geniet van de beste sensaties op de baan met de Pickleball racket Head Radical Pro 2024. Voor de constructie ervan zijn innovatieve technologieën en een ergonomisch ontwerp geïmplementeerd, waardoor je het maximale uit je spel kunt halen. Bovendien heeft het een geschat gewicht van 230 gram, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.

De Head Radical Pro 2024 heeft een hybride slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie zorgt voor uitstekende stabiliteit tijdens intense rally's. Tot slot zorgt het Comfort Grip-systeem voor een ongelooflijk gevoel en een betere demping van trillingen voor een ongeëvenaarde spelervaring.

Kenmerken van de Head Radical Pro 2024 racket Pickleball

  • Samengesteld slagoppervlak voor gemaximaliseerde kracht en een zacht gevoel.
  • Ruwe afwerking met speciaal ontwikkelde lak voor meer wrijving en effectpotentieel.
  • PU-materiaal ingebed in de nieuwe Ergo Grip voor een zachter gevoel en trillingsdemping.
  • Biedt een zacht gevoel en meer kracht voor extra comfort.
  • Control Stabilizer-technologie voor meer stabiliteit tijdens het spel.
  • Behoort tot de collectie van Pickleball Head 2024 rackets.

Voor wie is het?

Dit racket is bedoeld voor iedereen, zowel ervaren als beginnende spelers die op zoek zijn naar een handelbaar en uitgebalanceerd racket om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt het ook veel zachtheid bij het slaan.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Head Radical Pro 2024 vanwege zijn vermogen om je prestaties te verbeteren en uit te blinken op de baan. De combinatie van geavanceerde technologieën en gedurfd ontwerp in rode tinten zal je het vertrouwen geven dat nodig is om elk punt met autoriteit te winnen.

Ontdek meer over het merk Head

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van innovatie en excellentie van Head, een toonaangevend merk in de wereld van sport. Met een focus op klanttevredenheid en superieure prestaties heeft Head het vertrouwen gewonnen van zowel elite spelers als liefhebbers. Met een breed scala aan hoogwaardige producten is Head toegewijd om spelers de benodigde tools te bieden om hun volledige potentieel te bereiken.

Het erfgoed van Head staat voor prestaties, kwaliteit en stijl, waarbij nieuwe normen worden gesteld in de sportindustrie. Ontdek waarom zoveel spelers vertrouwen op Head om hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten