Head Radical Tour Raw 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Tour Raw 2024 Pickleball racket
  • Head Radical Tour Raw 2024 Pickleball racket

Head Radical Tour Raw 2024 Pickleball racket

PVP: € 180,00
€ 162,95
-10% Head Padel
Head Radical Tour Raw 200044 | Verbeter je spel met het Head Radical Tour Raw 2024 Pickleball Racquet: Superieure controle en gevoel voor universeel spel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 13 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head Radical Tour Raw Pickleball racket

Voeg de nieuwste innovatie van Head toe aan je sportarsenaal met de Pickleball racket Head Radical Tour Raw 2024. Speciaal ontworpen voor de veelzijdige en veeleisende pickleballspeler, tilt dit model het speelniveau naar een hoger niveau door uitzonderlijke controle en ongeëvenaard gevoel te bieden. De combinatie van zijn ruwe koolstofslagoppervlak en geavanceerde handgreepstabilisatietechnologie belooft niet alleen je prestaties te verbeteren, maar ook je ervaring op de baan te transformeren.

De Head Radical Tour Raw 2024 is de perfecte metgezel voor degenen die willen opvallen. Zijn geoptimaliseerde ontwerp, met een kortere handgreep en een traditionele vorm, zorgt voor superieure manoeuvreerbaarheid. Ervaar het verschil met een Pickleball racket die je in staat stelt om met precisie en comfort te slaan, dankzij zijn geavanceerde Handle Stabilizer-technologie en de unieke zachtheid die wordt geboden door zijn grip. Doe mee aan de pickleball-revolutie met Head.

Kenmerken Pickleball racket Head Radical Tour Raw 2024

  • Koolstofslagoppervlak voor optimale balgrip en een zachte slaggevoel.
  • Handle Stabilizer-technologie van HEAD met 8S hars handgreepversterking voor superieure schokabsorptie.
  • Comfort Grip-systeem met PU-materiaal ingebed in de nieuwe Ergo Grip voor maximaal comfort.
  • Traditionele vorm en kortere handgreep voor uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid.
  • Handle Stabilizer-technologie zorgt voor extra demping en stabiliseert de handgreep.
  • Onderdeel van de Pickleball Head 2024 Pickleball collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Radical Tour Raw 2024 is ontworpen voor de pickleballspeler die precisie en controle boven alles waardeert. Ideaal voor zowel serieuze concurrenten als enthousiastelingen die hun spel willen verbeteren, belooft deze Pickleball racket je prestaties naar ongekende niveaus te tillen.

Waarom zal het je bevallen?

Vanwege zijn cutting-edge design en state-of-the-art technologieën zal de Head Radical Tour Raw 2024 je fascineren. Zijn vermogen om superieur aanraking en schokabsorptie te bieden, stelt je in staat om de baan te domineren met elke slag. Het is de perfecte keuze voor wie het beste zoekt in controle en comfort.

Ontdek meer over het merk Head

Head onderscheidt zich in de sportwereld door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een trackrecord vol successen heeft Head zich gepositioneerd als marktleider, met cutting-edge apparatuur voor atleten in alle disciplines.

Sinds de oprichting is Head een pionier geweest in het incorporeren van geavanceerde technologieën in zijn producten, wat heeft geleid tot significante verbeteringen in de prestaties van atleten. De toewijding aan excellentie heeft van Head een synoniem gemaakt voor innovatie, kwaliteit en succes in de sport.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten