Head Extreme Pro 2024 Pickleball racket
  • Head Extreme Pro 2024 Pickleball racket
  • Head Extreme Pro 2024 Pickleball racket

Head Extreme Pro 2024 Pickleball racket

PVP: € 120,00
€ 95,95
-21% Head Padel
Head Extreme Pro 200133 | Ontdek de perfecte combinatie van kracht en controle met de Extreme Pro pickleball-paddle, gemaakt met de beste Head-middelen voor superieure prestaties

Head Extreme Pro Pickleball racket

Ontdek de perfecte balans tussen kracht en controle met de Pickleball racket Head Extreme Pro 2024, een revolutionair ontwerp dat de toekomst van pickleball bepaalt. Dit model valt op door zijn exclusieve diamantvorm en geavanceerde technologieën van HEAD, wat zorgt voor een ongeëvenaarde spelervaring. Het middelzware gewicht en de geoptimaliseerde structuur beloven uitzonderlijke speelbaarheid, geschikt voor elk competitieniveau.

De Head Extreme Pro 2024 heeft een comfortabele grip die trillingen vermindert en het comfort verhoogt, samen met een samengesteld slagoppervlak dat de kracht achter elke slag maximaliseert. Dit racket verbetert niet alleen je prestaties op de baan, maar stelt je ook in staat om te genieten van een meer plezierig en gecontroleerd spel, perfect afgestemd op de behoeften van de moderne speler.

Kenmerken Pickleball racket Head Extreme Pro 2024

  • Exclusieve diamantvorm voor een optimale balans tussen kracht en controle.
  • Comfortabele grip die trillingen vermindert voor meer comfort.
  • Samengesteld slagoppervlak dat de kracht van de slagen verhoogt.
  • Geoptimaliseerde tubulaire constructie voor perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid.
  • PU-materiaal ingebed in de nieuwe Ergo Grip voor een zachter gevoel en superieure trillingsdemping.
  • Behoort tot de collectie padelrackets Pickleball Head 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Extreme Pro 2024 is ideaal voor spelers van alle niveaus die hun spel willen verbeteren met een racket dat een balans biedt tussen kracht en controle. Het is de juiste keuze voor degenen die hun vaardigheden op de baan naar een hoger niveau willen tillen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op zijn unieke vermogen om kracht en controle te combineren zonder comfort te compromitteren. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologieën garanderen een superieure spelervaring, samen met een onberispelijk ontwerp dat groene tinten combineert met fluorescerend geel.

Ontdek meer over het merk Head

Head heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de sportwereld, dankzij de voortdurende inzet voor innovatie, kwaliteit en design. Sinds de oprichting heeft Head vooropgelopen in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor sportuitrusting, waardoor het het vertrouwen heeft gewonnen van professionele atleten en liefhebbers.

Met een rijke geschiedenis van excellentie en een focus op het verleggen van grenzen, blijft Head producten leveren die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. Het merk staat voor prestaties, innovatie en een ontwerp dat atleten inspireert om nieuwe niveaus van succes te bereiken.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten