Head backpack Team 21L zwart 2024
  • Head backpack Team 21L zwart 2024

Head backpack Team 21L zwart 2024

PVP: € 60,00
€ 49,91
-17% Head Padel
Head Team backpack 21L zwart | Verkrijg de Head Team backpack 21L in zwart, ideaal om je padeluitrusting stijlvol en functioneel te vervoeren dankzij de ruime zakken. Ervaar het verschil vandaag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head backpack Team 21L zwart 2024

Ontdek de perfecte combinatie van ontwerp en functionaliteit met de Head Team backpack 21L zwart 2024, ideaal voor padelspelers die comfort waarderen. Deze rugzak, perfect ontworpen voor je dagelijkse activiteiten en competitieweekenden, biedt een hoogwaardig ontwerp samen met nieuwe beschermingen en verstelbare banden, en zorgt voor een comfortabele draagervaring.

Het beschikt over een gewatteerd racketcompartiment en een speciaal gebied voor schoenen, waardoor je uitrusting veilig en georganiseerd blijft. De zijzakken en het voorvak met ritssluiting zorgen ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je persoonlijke bezittingen, zodat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Kenmerken van de Head Team backpack 21L zwart 2024

  • Vernieuwd ontwerp met verbeterde padding voor meer comfort en stabiliteit.
  • Gewatteerd compartiment dat veilig tot twee padelrackets kan bevatten.
  • Ruim hoofdcompartiment om al je uitrusting mee te nemen.
  • Bevat een ruimte voor schoenen.
  • Meerdere zakken voor een effectieve organisatie van je spullen.
  • Onderdeel van de nieuwe collectie padelrugzakken van Head 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze is ontworpen voor padelspelers van elk niveau die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het vervoeren van hun uitrusting. Het aanpasbare ontwerp is ideaal voor zowel reguliere competities als incidentele trainingen, en voldoet aan de behoeften van zowel amateur- als professionele spelers.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult deze padeltas geweldig vinden vanwege de uitstekende combinatie van functionaliteit en hedendaags ontwerp. Het vermogen om je padeluitrusting goed georganiseerd te houden, plus het klassieke zwarte ontwerp, maakt het een onmisbaar accessoire voor je dagelijks leven.

Ontdek meer over het merk Head

Head is een toonaangevend merk op het gebied van innovatie en kwaliteit in sport, vooral in padel, en biedt producten die ontworpen zijn om de prestaties op de baan te verbeteren. Door te kiezen voor Head, sluit je je aan bij een gemeenschap van atleten die ernaar streven hun grenzen te verleggen en uitmuntendheid te bereiken in elk spel.

Vele professionele spelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria concurreren met producten van het merk en worden ambassadeurs op padelbanen over de hele wereld.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten