Pak 3 blikken Head Padel Pro WPT-ballen
  • Pak 3 blikken Head Padel Pro WPT-ballen

Pak 3 blikken Head Padel Pro WPT-ballen

PVP: € 18,85
€ 14,95
-21% Head Padel
Koop het Head Padel Pro 3b padelballenpakket, de officiële ballen van het professionele padelcircuit van de World Padel Tour
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pelotas Head Padel Pro World Padel Tour

Head WPT Padel Balls Pack , 3 boten met 3 stuks ballen van een van de best verkochte modellen om padel tennis te spelen.

De nieuwe Head Padel Pro 3b padelballen zijn de officiële ballen van het professionele padelcircuit van de World Padel Tour. De Head Padel WPT- bal biedt ons maximale controle bij elk van onze slagen, hij wordt verdeeld in boten van 3 ballen.

Voor wie is het? Voor elk type speler of ondergrond die op zoek is naar een kwaliteitsbal tegen een zeer betaalbare prijs.

Waarom zal je het leuk vinden? Een bal die zijn fabricage heeft verbeterd door het opnemen van hoogwaardig rubber met een versterkt vilt dat de bal meer levensspelen zal geven, achtergelaten zijn de ballen die na een wedstrijd de boot verloren.

Goed dat je dat weet...

  • De Head Padel Pro Tour pack ballen hebben een gele kleur.
  • Duurzame padelballen.
  • Zeer levendige en aangename boot.
  • Lange duur.
  • Bevat 3 blikken Head padel Pro, de op de foto getoonde presentatieverpakking is mogelijk niet hetzelfde.

Met een luxury poster kan HEAD bogen op het feit dat het de belangrijkste spelers op het circuit heeft, zoals Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain, Alejandra Salazar of Andoni Bardasco, het kopen van een Head padel racket staat synoniem voor kwaliteit.

Onze beste producten