Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Grey 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Grey 2020

Padel tassen Head Tour Team Monstercombi Zwart Grijs 2020

PVP: € 80,00
€ 47,95
-41% Head Padel
Head Tour Monstercombi padel padel grijs | De Head padel racketas die de voorkeur heeft van spelers vanwege zijn kenmerken, ontwerp en beheersbaarheid, omdat je hem als een rugzak op je rug kunt dragen

Head Monstercombi padeltas in zwart

Zoals elk seizoen presenteren wij u al het nieuws van de sector. Koop de Head Tour Team Monstercombi padel racketas in Black Grey, een van de nieuwe Head bags voor 2020. Het is een van de modellen met de meeste capaciteit omdat hij grote compartimenten heeft.

Aan de zijkanten kunnen we 1 tot 2 mesjes achterlaten en een van de zakken heeft thermotechnologie om de meest extreme temperaturen te bestrijden. Het heeft ook een Headvak voor kleding en schoenen en kleinere vakken voor persoonlijke spullen.

Monstercombi zwarte padeltas, kenmerken

  • 47 liter inhoud van de kop Tour Team Monstercombi Black Grey 2020.
  • De gebieden die het meest aan slijtage onderhevig zijn, zijn verstevigd.
  • 2 zijvakken voor rackets, waarvan één met thermotechniek.
  • Het combineert technische stof met meer resistente materialen voor een goede duurzaamheid.
  • Grote centrale zak met gemakkelijke toegang.
  • Verstelbare en gewatteerde handvatten, zodat je hem comfortabel op je rug kunt dragen.
  • Een van de nieuwe Head Padel 2020 tassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die steeds vaker trainen en een stevige padel racketas nodig hebben met een goede capaciteit om alle apparatuur naar de padelbaan te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? U heeft de beste garantie op duurzaamheid, aangezien de monstercombi in goede staat bestand is tegen het verstrijken van de tijd en intensief gebruik. Bovendien presenteert het een nieuw elegant zwart en grijs ontwerp, met een zeer groot logo aan de zijkanten.

Lees meer over het merk HEAD

Doe je best in je comcapities met Head Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers vanwege de verscheidenheid en kwaliteit van de producten. Professionele spelers van het niveau van Fernando Belasteguin of Sanyo Gutierrez gebruiken om het bedrijf te vertegenwoordigen in de WPT.

Dit seizoen presenteert het ons een brede collectie padel rackets, schoenen, kleding en palettero's, zodat we degene kunnen vinden die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste prestaties op het veld en een onberispelijke afwerking met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten