Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack 6 Bullpadel Head Padel Pro S 6x3 Stucks
  • Pack 6 Bullpadel Head Padel Pro S 6x3 Stucks

Pack 6 Bullpadel Head Padel Pro S 6x3 Stucks

PVP: € 48,70
€ 31,90
-35% Head Padel
6 Head Padel Pro S padelballen | Bespaar geld met dit pakket van 6 blikken Head Padel-ballen, omdat ze goedkoper zijn en je de hele wedstrijd van de beste prestaties zult genieten

Pack 6 blikjes Head Padel Pro S padelballen

We hebben een breed scala aan padel-ballen in onze online winkel. Koop het pakket met 6 blikken Head Padel Pro S-ballen, de snelste bal op de markt. Hiervoor is het vervaardigd met een nieuwe kern en heeft het meer druk gekregen.

Op deze manier biedt het een levendiger pot om te genieten van een dynamisch spel. Ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze hun prestaties langer behouden en je ze niet halverwege de wedstrijd hoeft te veranderen.

Pak van 6 botenkop padel pro S, kenmerken

  • Met het pakket van 6 blikken Head Padel Pro S-ballen geniet je van de beste padel-ballen.
  • Ze bieden een sneller en dynamischer spel.
  • Vernieuwd kernontwerp voor verhoogde duurzaamheid.
  • Ideaal om in kustgebieden te spelen.
  • Ze hebben meer druk dan de Head Padel Pro 3B.
  • Verkrijgbaar in de balcatalogus van Head Padel 2020.

Voor wie is het? Gericht op de speler die professioneel traint en concurreert, aangezien zij de snelste op de markt zijn, zodat u kunt beslissen wanneer u uw spel wilt versnellen en de wedstrijd wilt winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het goedkope padelballen zijn, bespaart u geld als u het pakket van 6 boten koopt. Profiteer van onze kortingen op padelballen en koop degene die de voorkeur hebben van spelers in onze online winkel.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de complete Head Padel-collectie met een verscheidenheid aan padel rackets die het meest veeleisende publiek zullen bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie voor alle gebruikers te bereiken.

Bovendien winnen professionele spelers met het kaliber van Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez als onderdeel van hun team en vertegenwoordigen ze het bedrijf op alle banen, waarbij ze toernooien winnen met hun officiële producten.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten