Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2022
  • Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2022
  • Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2021

Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2022

PVP: € 200,00
€ 99,95
-51% Head Padel
padel racket Head Graphene 360 Alpha Power LTD in de aanbieding | Koop ons exclusieve Head Padel racket, een uitgebalanceerd racket waarmee je de beste prestaties en gegarandeerd design hebt.Gelimiteerde eenheden!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Graphene 360 Alpha Power Oferta

Geniet van de beste prestaties en het beste ontwerp met de limited edition-producten die we u aanbieden. Haal het Graphene 360 Alpha Power LTD zwarte en rode padel racket in huis, een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid en dat terugkeert in een exclusieve editie die alleen in onze winkel verkrijgbaar is, gelimiteerde exemplaren!

Voor de constructie is grafeen gebruikt in de structuur, een type koolstof dat de stevigheid en weerstand verbetert. Glasvezel en schuim zijn ook gebruikt om een uitzonderlijke aanraking te genereren en geen sensaties te verliezen bij het slaan. Bovendien is het beheersbaar en snel aan te passen.

Kop Alpha Power LTD rood en zwart, kenmerken

  • De Head Graphene 360 Alpha Power LTD 2021 is een exclusief padel racket van Zona de Padel.
  • Kern met schuimrubber voor een comfortabele aanraking.
  • Veelzijdig racket dankzij zijn traanvorm en gecentreerde balans.
  • Versterkt hart voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Glasvezelconstructie versterkt met grafeen.
  • Versterkte structuur voor meer weerstand en stevigheid.
  • Brede sweetspot die je zal helpen met ballen die niet in het midden zijn.
  • Geavanceerde serie exclusieve Head Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Voor elke speler van gemiddeld of hoog niveau die effectief wil reageren op elke wedstrijdsituatie, aangezien de Alpha Power een veelzijdig padel racket is, dat zeer goed wordt gecompenseerd in zowel controle als kracht.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een limited edition Head padel racket in je bezit hebt, met een fantastisch zwart design en rode details die je zullen laten schitteren op de baan. We verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn in prestaties of design!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutiérrez, Eli Amatriain, Alejandra Salazar of Andoni Bardasco. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten