Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022

Padeltas Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022

PVP: € 80,00
€ 63,95
-21% Head Padel
Padeltas Head Tour Team Padel Monstercombi Zwart Oranje 2022 | Plaats je materiaal in deze zwart-oranje Head padel racketas, een van de grootste die ook is voorzien van een thermozijde, gevoerde handvatten en extra ruimte
Schrijf een beoordeling

Padeltas Head Tour Team Padel Monstercombitas Zwart Oranje

Kies de rugzak die je nodig hebt met de nieuwe catalogus voor padel racketas Head 2022. Koop de Head Tour Team Monstercombi-racketas in zwart en oranje, een ruim model dat gemakkelijk te hanteren is dankzij de verschillende grepen en gewatteerde beschermingen.

Om de weerstand te verbeteren, zijn de meest resistente materialen gebruikt en zijn de naden versterkt. Op ruimteniveau bevat het 2 zijden voor padel rackets, waarvan een bekleed is met thermisch materiaal. Het bevat ook een centrale zak, een andere voor schoenen en andere kleinere voor persoonlijke spullen.

Monstercombi padeltas zwart en oranje, kenmerken

  • De Head Tour Team Padel Monstercombi Zwart Oranje 2022 is een van de grootste op de markt.
  • Het bevat aan één kant thermotechnologie om de padelrackets te beschermen.
  • Het wordt een rugzak dankzij de verstelbare banden.
  • Apart vak voor schoenen.
  • Het bevat kleine vakken voor uw persoonlijke spullen of accessoires.
  • Versterkte structuur om intensief gebruik te weerstaan.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Ideaal voor elke atleet die zijn rackets, kleding en schoenen overzichtelijk en eenvoudig naar de baan wil vervoeren, aangezien de Head monstercombi extra ruimte biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met specifieke compartimenten voor elk type materiaal, is al uw apparatuur beschermd tegen schokken en temperaturen. We houden ook van het nieuwe zwarte ontwerp, de oranje ritsen en de witte logo's.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten