Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Core Padel Combi Antracita Red 2022
  • Paletero Head Core Padel Combi Antracita Red 2022

PadelTas Head Core Padel Combi Antracita Rood 2022

PVP: € 40,00
€ 31,95
-21% Head Padel
PadelTas Head Core Padel Combi Antracita Rood 2022 | Draag alles wat je nodig hebt moeiteloos, overzichtelijk en beschermd met deze kleine padel racketas van Head Padel, de goedkoopste in de nieuwe collectie

Head Core Padel Combi Bag Grijs en Rood

Als je normaal gesproken niet erg beladen gaat en je een eenvoudige padeltas nodig hebt, raden we de Core Padel Combi Anthracite Red padeltas aan, een van de nieuwigheden in Head Padel 2022-tassen. Het is de kleinste in de collectie, met 2 grote compartimenten in het centrumgebied.

In elk van hen kunt u verschillende padel racketen opslaan, evenals kleding of schoenen. Het heeft ook kleinere vakken en verstelbare handvatten voor moeiteloze draagbaarheid. Om af te werken, is het een resistente palettero dankzij het gebruik van technische stof en versterkingen door de hele structuur voor meer duurzaamheid.

Grijze en rode Core Combi-tas, kenmerken

  • Capaciteit voor meerdere padel rackets in de Head Core Padel Combi Antraciet Rood 2022.
  • Het heeft 2 grote compartimenten in het middengedeelte.
  • Kleine gemakkelijk toegankelijke vakken voor smartphone of portemonnee.
  • Kleine palettero om alleen te vervoeren wat je nodig hebt.
  • Sterke en compacte structuur dankzij de gebruikte materialen.
  • Optie om hem als rugzak of handtas te dragen.
  • Nieuw assortiment Head Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die niet van grote padel racketassen houden, aangezien de Head Core Combi de kleinste in de collectie is, zodat je alleen het essentiële materiaal kunt vervoeren om te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkope Headbag is die zijn functie perfect vervult en ook nog eens de mooiste is. Dit seizoen keert het terug met een opvallend donkergrijs ontwerp, waarbij de details en logo's in een zeer levendig rood worden benadrukt.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten