Head ballenmand met tussenschot
  • Head ballenmand met tussenschot
  • Head ballenmand met tussenschot

Head ballenmand met tussenschot

PVP: € 39,95
€ 34,95
-13% Head Padel
Head ballenmand met | Houd je padel of tennisballen bij de hand tijdens je trainingen met deze mand met Head separator, een trolley met 2 standen waarmee je ze kunt oppakken en vervoeren

Head ballenmand met tussenschot

Haal het beste materiaal voor clubs in onze online padel shop. Vermijd extra inspanning met de Head ballenmand met verdeler, een kar met 2 posities waarmee je ballen kunt oppakken en binnen handbereik hebt om te gooien. Het heeft veel capaciteit, met name kun je er 72 ballen in opslaan.

Aan de andere kant kunt u ze scheiden dankzij het indelingsraster, ideaal om twee mensen van verschillende niveaus te trainen. Bij de fabricage zijn de meest resistente materialen zoals staal gebruikt, dus het biedt een zeer goede weerstand en duurzaamheid. De structuur is dus sterk en compact en je kunt hem comfortabel vervoeren.

Head ballenmand met tussenschot, kenmerken

  • De Head Ball Basket met divider heeft een capaciteit van 72 ballen.
  • Stalen constructie.
  • Divisie om twee soorten ballen te scheiden.
  • 2 standen om hem als mand te dragen of vast te laten staan als trolley.
  • Solide en compacte structuur.
  • Inbegrepen in de accessoirescatalogus voor Headrackets.

Voor wie is het? Gericht op elke instructeur die gewoonlijk regelmatig padel of tennisles geeft, omdat je er tot 72 ballen in kunt opslaan en ze kunt scheiden dankzij hun verdeling om 2 spelers te kunnen trainen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hij heeft namelijk 2 standen: in de lage stand pak je de ballen die op de baan blijven liggen eenvoudig op door erop te drukken, en in de hoge stand wordt het een karretje om de ballen bij de hand te hebben en schoten te maken.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten