Head Flash rood 2023
  • Head Flash rood 2023

Head Flash rood 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
Head Flash initiatieschep rood 2023 | Beheers elke slag van de padel met deze voor Head voor beginners, een kwaliteitsmodel en echt gecompenseerd voor zijn Druppelformaat en medium balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Flash 2023 padel racket

Leer alle sleutels tot padel terwijl je geniet van de beste sensaties met het rode padel racket Flash, een model voor beginners beschikbaar in de nieuwe Head Padel-collectie 2023. Het medium-gebalanceerde Druppelformaat geeft het gelijke kracht en controle, zodat je in staat zult zijn om ballen comfortabel aanvallen en verdedigen.

In de constructie vinden we zwarte koolstof en een versteviging in het bovenste deel van het frame om een meer resistente en solide structuur te bereiken. Het heeft ook een kern van powerfoam, ideaal om extra kracht te krijgen, maar zonder het gevoel van slaan te verliezen, waardoor een zeer comfortabele aanraking wordt gegenereerd.

Headflitser in rood, kenmerken:

  • Overmaatse mal met gecentreerde balans van de Red Head Flash 2023 om een veelzijdig racket te krijgen.
  • Comfortabeler aanvoelen dankzij de kern van powerfoamrubber.
  • Het bevat een voorgevormde carbonbeschermer op het frame om het resistenter te maken.
  • Zwart systeem om het meer stevigheid te geven.
  • Glasvezel op de vlakken, waardoor het een meer elastische touch krijgt.
  • Snel aan te passen racket voor beginnende spelers.
  • Een van de goedkoopste padel rackets van Head 2023.

Voor wie is het? De perfecte optie voor vrouwen die beginnen met het maken van hun eerste foto's of die net zijn begonnen en zich willen blijven verbeteren, aangezien de flitser voor meisjes een veelzijdig, snel aanpasbaar en lichtgewicht racket is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket voor dames is met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, omdat het de beste materialen op de markt bevat en niet duur is. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in blauwe en roze tinten, een van de mooiste!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten