Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023
 • Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023

Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023

PVP: € 206,61
€ 82,61
-61% Head Padel
Paddestoel Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023 | Uitstekende prestaties in aanval en verdediging met dit veelzijdige racket, de nieuwe Head Alpha Power die terugkeert met verbeterde technologieën en design
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Grafeen 360+ Alpha Power LTD 2023 padel racket

Ontdek de meest exclusieve rackets in onze online winkel om je beste spel op de baan te krijgen. Koop de nieuwste editie van het Graphene 360+ Alpha Power padel racket, een model met fantastische eigenschappen dat zich aanpast aan elke speelstijl dankzij het Druppelformaat in combinatie met de medium balans.

Wat betreft de structuur, het combineert glasvezel met gebieden die zijn versterkt met Graphene 360+ technologie om het resistenter te maken. Het heeft ook een nieuw hartontwerp dat de stabiliteit verbetert en trillingen vermindert. Ten slotte bevat het power foam rubber om de bal snelheid te geven, maar zonder output te verliezen op langzamere ballen.

Head Alpha Power, kenmerken

 • De Head Graphene 360+ Alpha Power 2023 is door zijn oversized mal en medium balans een veelzijdig racket.
 • Constructie met grafeen 360+ technologie die de prestaties verbetert.
 • Glasvezel oppervlak dat het een meer elastische touch geeft.
 • Goede baloutput en slag dankzij het powerfoamrubber aan de binnenkant.
 • Hartgebied versterkt met slimme brugtechnologie.
 • Op maat gemaakte frameversterking die de duurzaamheid en weerstand tegen stoten verhoogt.
 • Brede sweetspot dankzij het Optimized Sweet Spot-systeem dat onze fouten zal vergeven.
 • Een van de limited edition Head 2023 rackets.

Voor wie is het? We denken dat het geschikt is voor spelers van gevorderd niveau, maar ook voor gevorderden, omdat het zeer goed wordt gecompenseerd en een snelle aanpassing aan de atleet biedt, aangezien de materialen van de samenstelling het niet overdreven technisch maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat het gemaakt is met meer flexibele materialen is het dus geen technisch racket en is het heel makkelijk om ermee te spelen. Bovendien keert hij in deze editie terug met een totaal vernieuwde en coolste look: een combinatie van zwart, bordeauxrode details en een glanzende afwerking!

Lees meer over het merk HEAD

In de afgelopen jaren is Head Sport een van de merken geworden die de voorkeur genieten van padel-spelers, aangezien het elk seizoen een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding, rugzakken en accessoires lanceert, aangepast voor alle doelgroepen en portemonnees.

Zozeer zelfs dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT. Ari Sánchez of Arturo Coelho zijn enkele van de topvertegenwoordigers. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan met Head producten voor padel tennis.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten