Head Extreme One 2024
 • Head Extreme One 2024
 • Head Extreme One 2024

Head Extreme One 2024

PVP: € 231,40
€ 165,25
-29% Head Padel
Head Extreme One 223043 | Ervaar het spel met het padel racket Head Extreme One 2024. Lichtgewicht, kracht en vooruitstrevend design in één racket. Wacht niet langer en ontdek een nieuw niveau van spelen!
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Extreme One padel racket

We introduceren het revolutionaire PADEL RACKET EXTREME ONE van Head, de meest verwachte release van 2024. Met een perfecte combinatie van lichtheid en duurzaamheid herdefinieert dit racket wat mogelijk is in padel. Het 12K carbon slagoppervlak garandeert duurzaamheid, terwijl de innovatieve ingebouwde technologie een ongeëvenaarde speelervaring belooft. Durf het verschil te voelen bij elke slag en ervaar de kracht en precisie die alleen de EXTREME ONE kan bieden.

Kenmerken Extreme One zwart:

 • Revolutionair slagoppervlak met zichtbare 12K carbon voor maximale duurzaamheid.
 • Nieuwe diamantvormige mal voor superieure kracht en aerodynamica.
 • Auxetic technologie zorgt voor een uitzonderlijke impact en grote kracht.
 • Gripbasis met zachte dop technologie om trillingen te verminderen.
 • Ontwerp zonder gaten voor een lichter racket zonder gewichtstoename.
 • Maakt deel uit van de Head 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is voor spelers die altijd voorop willen lopen. Perfect voor diegenen die kracht in elke slag willen en innovatie in hun uitrusting waarderen. Als je op zoek bent naar een product dat je voorsprong geeft in het spel, dan is de EXTREME ONE voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanwege het innovatieve ontwerp zonder gaten, zijn uitzonderlijke lichtheid en de kracht die het in elk spel biedt. De combinatie van glanzende en matte afwerkingen maakt het uniek, en het gevoel bij impact is gewoon geweldig. Met de EXTREME ONE speel je zoals je nog nooit hebt gespeeld!

Ontdek meer over het merk Head

Head, een toonaangevend merk in de sportwereld, staat al sinds het begin synoniem voor innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin heeft het ernaar gestreefd de markt te revolutioneren door producten van hoge prestaties aan te bieden die technologie en design combineren.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 345 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten