Head Radical Elite 2024
  • Head Radical Elite 2024
  • Head Radical Elite 2024

Head Radical Elite 2024

PVP: € 200,00
€ 179,95
-11% Head Padel
Head Radical Elite 222054 | Ontdek de perfecte balans van kracht en controle met de Head Radical Elite, ontworpen voor ambitieuze spelers, garandeert superieur spel op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Radical Elite padelracket

Ontdek de kracht en precisie van de nieuwe Head Radical Elite 2024, een padel racket dat jouw spel naar een hoger niveau tilt. Met innovatieve technologie en een ontwerp dat maximale prestaties garandeert, is dit Head padel racket de perfecte bondgenoot voor spelers die zichzelf willen overtreffen in elke wedstrijd.

Uitgerust met de nieuwste Auxetic-technologie, reageert de Head Radical Elite 2024 op elke slag met ongeëvenaarde kracht en controle. De krachtige foam en de toevoeging van grafene maken dit padel racket een essentieel instrument voor degenen die de padelbaan met stijl en efficiëntie willen domineren.

Kenmerken van het Head Radical Elite 2024 padel racket

  • Auxetic-constructie voor een dynamische respons bij impact.
  • POWER FOAM voor maximale kracht bij het slaan van de bal.
  • Grafene versterking voor verhoogde stabiliteit en duurzaamheid.
  • Slagoppervlak van glasvezel voor een zacht gevoel en grotere precisie.
  • Oversized ontwerp met een gecentreerde balans, perfect uitgebalanceerd voor superieur spel.
  • Maakt deel uit van de Head 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Radical Elite 2024 is ideaal voor middelmatige tot gevorderde spelers die een significante verbetering in hun spel zoeken. De balans tussen kracht en controle stelt spelers in staat om met vertrouwen en precisie hun beste slagen uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Head Radical Elite 2024 door de fusie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp. Het contrast van de levendige oranje kleur met zwarte details trekt niet alleen de aandacht, maar vertegenwoordigt ook de kwaliteit en innovatie van het merk Head.

Ontdek meer over het merk Head

Head is een toonaangevend merk in de sportwereld, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige sportuitrusting, heeft Head zich gevestigd als synoniem voor uitmuntendheid in padel.

De Head 2024 lijn is een getuigenis van deze traditie, met padel rackets zoals de Head Radical Elite die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen van de meest veeleisende spelers op de padelbaan overtreffen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten