Jhayber Warrior Carbon 2021
 • Jhayber Warrior Carbon 2021

Jhayber Warrior Carbon 2021

PVP: € 177,69
€ 148,72
-17% Jhayber
Jhayber Warrior Carbon padelpadel racket | Plaats de bal met precisie dankzij dit J'Hayber padel racket voor controle, een competitief model dat je zal helpen het punt van achteren voor te bereiden
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 13 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Jhayber Warrior Carbon Geel Fluor

Kies het model dat het beste bij jouw stijl past binnen de nieuwste collectie van J'Hayber Padel 2021. We presenteren het Warrior Carbon padel racket in het geel, een controleracket gemaakt van 100% carbon waarmee je ook van dichtbij van het netwerk kunt genieten van een goede hit .

Het is ontworpen met een rond formaat en ligt dicht bij de hand, zodat je de bal met precisie kunt plaatsen. Het oppervlak is ook versterkt met 3K Carbon-stof en bevat zwart eva-rubber aan de binnenkant voor een uitzonderlijke touch. Daarnaast heb je met de Control Structure Heart technologie meer stabiliteit.

Jhayber Warrior Carbon geel, kenmerken

 • De JHayber Warrior Carbon 2021 is een geavanceerd controle padel racket.
 • Rond formaat ontwerp met medium balans om de sweet spot uit te breiden.
 • Plus power dankzij het zwarte eva-rubber van de kern.
 • 3D Rugged-technologie die de gezichten ruw maakt.
 • 100% carbon en versterkingen aan beide zijden in 3K Carbon die de prestaties verbeteren.
 • Control Structure Harttechnologie die zorgt voor stabiliteit en een medium balans.
 • Verkrijgbaar in de J'hayber 2021-catalogus met stuurpadel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor technische spelers die meestal rechts spelen, omdat het een racket is met een brede sweet spot die ons helpt om niet-centrische ballen te corrigeren en gemakkelijke ballen niet te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met materialen van de nieuwste generatie, waarmee u uitstekende prestaties op het circuit zult hebben. U zult ook in het middelpunt van de belangstelling staan met zijn ontwerp in zwart en fluorescerend geel.

Lees meer over het merk J'HAYBER

J'Hayber, een Spaans merk, laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn racketcollectie uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo op de WPT-pistes.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze behouden padel rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten