Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Gold Pro Balance Negro Azul
  • Joma Gold Pro Balance Negro Azul
  • Joma Gold Pro Balance Negro Azul

Joma Gold Pro Balance

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Joma
Joma Gold Pro Balance padel racket in zwart en blauw | Presteer op je beste niveau met dit Joma-padel racket voor hoge concurrentie, een zeer goed uitgebalanceerd model waarmee je vanuit elk gebied je beste slagen kunt maken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Gold Pro Balance in Blauw 2021

Haal het meest uitgebalanceerde model van de Joma 2021 geavanceerde serie padel rackets in huis: het Joma Gold Pro Balance padel racket in zwart en blauw. Dankzij het traanvormige ontwerp met medium balans biedt het een perfecte balans tussen kracht en controle. dus het past bij elke speelstijl.

Voor de constructie is koolstof van de laatste generatie gebruikt, met een laag Textreme-vezels die resistenter en lichter is. De kern is gemaakt van eva pro rubber, hierdoor heb je een goede start op langzame ballen. Voeg tot slot ruwheid toe aan de vlakken, waarmee je meer effect op je opnames kunt printen.

Joma Gold Pro Balance blauw, kenmerken

  • Balans tussen kracht en controle met de nieuwe Joma Gold Pro Balance Black Blue.
  • De buitenste laag is gemaakt van Textreme koolstofvezels.
  • Ontworpen met een oversized mal met medium balans.
  • Oppervlak met ruwe tekening om de effecten te versterken.
  • Eva pro rubberen kern voor uitzonderlijke aanraking.
  • Stevige structuur dankzij de verstevigingen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.
  • Verkrijgbaar in de Joma 2021 topklasse mescatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan professionele spelers of spelers op hoog niveau die hun beste slagen willen maken vanaf elk deel van het veld, aangezien de Gold Pro Balance de meest gebalanceerde van de Joma geavanceerde racketsserie is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met textreme carbon, het sterkste en lichtste carbon dat we kunnen vinden, zijn de prestaties op het circuit aanzienlijk verbeterd. Je zult ook dol zijn op het zwarte ontwerp, het gouden logo en de blauwe details.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten