Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Master Negro Turquesa Fluor
  • Joma Master Negro Turquesa Fluor
  • Joma Master Negro Turquesa Fluor

Joma Master Zwart Turquoise Fluor

PVP: € 105,00
€ 103,95
-2% Joma
padel racket Joma Master Black Turquoise Fluor 2021 | Krijg een plus van power met dit Joma padel racket, een model met een iets hoge balans en traanvorm om geen overmatige controle te verliezen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Master Zwart en Turquoise

Breng je meest agressieve kant naar voren met de nieuwe padel racketcollectie Joma 2021. Ontdek het Master padel racket in fluor turquoise zwart, een model waar de hardste slagmensen van zullen genieten, hoewel het comfort niet verwaarloost dankzij de zachte eva-rubberen kern.

U zult dus genieten van een zeer comfortabele aanraking, het minimaliseren van trillingen en het behouden van een fantastische baloutput. Wat betreft de constructie is 100% koolstof gebruikt, wat de structuur versterkt voor meer stabiliteit en stijfheid.

Joma Master zwart en turkoois, kenmerken

  • Teardrop formaat maar met een ietwat hoge balans van de Joma Master Negro Turquesa Fluor.
  • Grote weerstand en duurzaamheid door het gebruik van koolstof in de structuur.
  • Binnenkern met zacht eva-rubber om geen sensaties te verliezen.
  • Powerracket, ideaal voor aanvallende spelers.
  • Het absorbeert trillingen zeer goed, dus het genereert een minder schadelijke slag.
  • Structurele versterkingen die de stabiliteit verbeteren.
  • Verkrijgbaar in de geavanceerde serie Joma Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Onmisbaar voor aanvallende spelers, met een gemiddeld tot hoog niveau die op zoek zijn naar een goede treffer in de buurt van het net, aangezien je met de Master de bal gemakkelijk naar jezelf kunt brengen of eruit kunt halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen heeft gebruikt bij de constructie. Daarnaast blijft het design niet onopgemerkt, zeer sfeervol door de combinatie van zwarte, turquoise en rode details.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten