Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Blanca
  • Muñequera Joma Slam Pro Blanca

Joma Slam Pro witte polsband

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Padelpolsband Joma Slam Pro Wit | Voeg de Joma Slam pro-polsband toe aan je padelaccessoires, perfect om blessures te voorkomen en zweet van de ogen en handen te absorberen.
Schrijf een beoordeling

Kort wit Joma polsbandje

Ontdek de nieuwe collectie accessoires om padel tennis te spelen van het merk Joma. Koop de nieuwe witte Slam pro-polsbandjes die worden verkocht in verpakkingen van twee eenheden die u in onze online winkel tegen de beste prijs kunt vinden.

De functie die ze vooral vervullen is om het zweet uit de ogen en polsen te houden zodat het niet oncomfortabel wordt tijdens het spelen. Ze zijn ook gemaakt met stoffen die helpen bij het absorberen en transpireren van zweet en het vasthouden van warmte in het gebied.

Joma Slam pro witte polsbandjes, kenmerken

  • De witte Slam pro's worden verkocht in verpakkingen van twee.
  • Gemiddelde grootte.
  • De beste kwaliteit stoffen zijn gebruikt in termen van andere merken.
  • Wit design met zwart logodetail.
  • Absorbeert zweet zodat het niet op je handen komt.
  • Joma 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is de beste optie voor sporters die veel spelen en op zoek zijn naar een goede grip op het racket zonder dat er zweet op hun handen komt. Ze helpen ook verwondingen aan de pols te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een groot absorptievermogen heeft en ze ook nog eens in zwart-wit zijn ontworpen waardoor ze goed te combineren zijn met kleding of padel racketen.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten