Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma largas blancas azul claro
  • Muñequeras Joma largas blancas azul claro

Joma wit lichtblauw lange polsbandjes

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Joma
Padelpolsbandjes Joma Lang Wit en Lichtblauw | Anticipeer op de zomer en koop de lange Joma polsbandjes, een ideaal accessoire om te voorkomen dat zweet zich naar je handen verspreidt en het padel racket niet wegglijdt

Grote lichtblauwe Joma polsbandjes

Ontdek de nieuwe collectie accessoires Joma 2022. Rust jezelf uit met de nieuwe Joma polsbandjes in lichtblauw en wit, perfect voor mensen die zich in de zomermaanden niet door de hitte en het zweet laten spelen.

Ze zijn gemaakt van technische stoffen zoals katoen en elasthaan die bestand zijn tegen gebruik en wassen zonder hun oorspronkelijke staat te verliezen. Ze zijn ook ontworpen in wit en lichtblauw en je hebt een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om je favoriet te kiezen.

Lichtblauwe Joma lange polsbandjes, kenmerken

  • De Light Blue White Long Jomas worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Ze zijn lang van formaat, dus ze bieden veel ondersteuning.
  • Gemaakt van 85% katoen, 15% elastaan en 5% polyamide
  • Ze helpen overtollig zweet van het voorHead en de armen te verwijderen.
  • Grote verscheidenheid aan ontwerpen om uit te kiezen.
  • Joma Padel 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor mensen die zelfs op de heetste dagen niet willen stoppen met sporten en die comfortabel willen spelen zonder een handdoek te gebruiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat Joma ons polsbandjes brengt met ongelooflijke kwaliteit en functies die we nog lang zullen hebben. Ze zijn ook ontworpen in wit met lichtblauw en het logo in zwart, een ongetwijfeld geslaagde combinatie.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je kit naar Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten