Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Tournament gele ballenbak
  • Joma Tournament gele ballenbak

Joma Tournament gele ballenbak

PVP: € 144,00
€ 99,95
-31% Joma
Joma Tournament Gele padel Balls Doos 24 x 3 | Vergeet het continu wisselen van ballen met de nieuwe Tournament ball box in geel, een onmisbaar accessoire van het merk Joma.

Joma Tournament Yellow Balls 24 blikjes x 3 stuks

Bekijk de collectie ballen die we beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Koop de Tournaments-ballenbak uit de nieuwe Joma-accessoirescollectie, die wordt geleverd in 24 x 3 eenheden, van een model dat u zult waarderen vanwege zijn geweldige kwaliteit en duurzaamheid.

In totaal kun je 72 ballen gebruiken die je dankzij hun kwaliteit zullen helpen je best te doen in wedstrijden. Bij de vervaardiging zijn technische materialen gebruikt die het gebruik veel meer zullen weerstaan zonder in de loop van de tijd zijn kracht en kwaliteit te verliezen.

Joma Toernooien lade, kenmerken

  • De Joma Tournament Yellow box bevat 24 x 3 eenheden die in totaal 72 ballen zijn.
  • Ze zijn ontworpen in het geel met de naam van de firma in het zwart.
  • Ze gaan lang mee, zodat ze na verloop van tijd de kwaliteit van de materialen niet verliezen.
  • Grote potcapaciteit voor een beter spel.
  • Het geeft veel kracht en snelheid.
  • Joma 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die spelers die ballen willen waarmee ze lang kunnen spelen zonder de hele tijd te hoeven kopen, omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en je lange tijd kunt spelen zonder dat de bal zijn gebruik verliest of constant moet worden vervangen. Het heeft ook een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten