Rugzak Joma Open zwart blauw 2023
  • Rugzak Joma Open zwart blauw 2023

Rugzak Joma Open zwart blauw 2023

PVP: € 44,50
€ 34,96
-22% Joma
Rugzak Joma Open met schoenendoos zwart blauw 2023 | Bewaar al je uitrusting beschermd in deze zwart-blauwe Open padel-rugzak, een Joma-tas met grote vakken en gewatteerde handvatten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Rugzak padel Joma Open zwart blauwe 2023

Als je niet met veel uitrusting reist, raden we de Open padel-rugzak aan in zwart, blauwe details en wit logo die je kunt vinden in de nieuwe padeltassencollectie Joma 2023. Het is een praktische tas die ook bestand is tegen in staat zijn om het te vullen zonder te breken.

Wat betreft de ruimte, het heeft een groot centraal compartiment met toegang van bovenaf, een ander aan de achterkant om het racket achter te laten en een specifiek vak voor schoenen. Het heeft ook gewatteerde beschermingen, waardoor het echt comfortabel is op de schouders.

Rugzak Joma Open in zwart en blauw, kenmerken

  • De Joma Open zwart blauw is gemaakt met stoffen van topkwaliteit en versterkte naden.
  • Ruim en gemakkelijk toegankelijk Headvak.
  • Het heeft een schoenenrek, dus je hoeft geen schoenen te mixen met schone kleding.
  • Handgrepen en gewatteerde rug die een uitstekend comfort garanderen.
  • Kleine vakjes om je sleutels, smartphone of portemonnee in op te bergen.
  • Collectie kleine rugzakken Joma Padel 2023.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor jongens of meisjes die zich meestal niet omkleden bij de padelclub, omdat het een kleine rugzak is waarmee je alleen de benodigdheden kunt vervoeren om te spelen, dus het is een praktische en functionele tas.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen en de gewatteerde binnenkant bieden ze een uitstekende bescherming voor al je sportuitrusting. U zult ook genieten van het elegante ontwerp in zwart, dat de details benadrukt in blauw en met het logo op de witte voorkant.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten