Lok Maxx Flow 2024
  • Lok Maxx Flow 2024
  • Lok Maxx Flow 2024

Lok Maxx Flow 2024

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Lok
Lok Maxx Flow LORK1FA0U0012F | Ontdek de nieuwe pala Lok Maxx Flow 2024, ontworpen voor spelers die controle en kracht zoeken op de padelbaan omdat het de beste technologieën combineert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Lok Maxx Flow Padelracket

Ontdek de indrukwekkende Lok Maxx Flow 2024, een padel racket ontworpen voor spelers die controle en kracht zoeken op de padelbaan. Met haar ronde vorm die het sweet spot vergroot en een gemiddelde balans, biedt deze padelracket een uitstekende slagkracht. De Gradual Face-technologie maakt het mogelijk om de hoeken van de vezellagen aan te passen voor de juiste flexibiliteit. Uitgerust met aangepaste eva rubber, dat een uitstekend geheugen biedt, helpt het je om meer kracht te genereren bij elke slag.

De asymmetrische en gebalanceerde kern van de padel racket, samen met kenmerken zoals het Dynamic Hole System, 3D Spin Lines-technologie en ingevoegde rail, maken het een uitzonderlijke keuze op de baan. De ruwe afwerking maakt verbeterde effecten mogelijk, terwijl het nieuwe koordontwerp een geweldig comfort biedt. Bovendien garandeert het antitrillingssysteem een spelervaring zonder ongemakken.

Kenmerken padelracket Lok Maxx Flow 2024

  • Ronde vorm met gemiddelde balans voor een perfecte balans tussen controle en kracht.
  • Semi-harde touch omdat er snel herstellend rubber is gebruikt in de kern.
  • Ruwe textuur die de effecten op de bal verbetert.
  • Voorzien van een koord met verstelbare polsband.
  • Je zult nauwelijks ongemak ervaren tijdens het spelen dankzij het geïntegreerde antitrillingssysteem.
  • Maakt deel uit van de geavanceerde Lok 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is bedoeld voor spelers die een balans zoeken tussen controle en kracht in hun padelspel. Het is ideaal voor degenen die precisie en comfort waarderen tijdens het spel op de baan.

Waarom zul je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Lok Maxx Flow 2024 vanwege de combinatie van controle, kracht en comfort. Haar innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie garanderen uitzonderlijke prestaties op de baan, plus een fantastische afwerking door haar combinatie in zwart, blauw, wit en gouden details.

Ontdek meer over het merk Lok

Lok is een toonaangevend merk in de wereld van padel, toegewijd aan innovatie en excellentie in elk product dat ze biedt. Met een lange geschiedenis van toewijding aan de sport, heeft Lok het vertrouwen gewonnen van spelers over de hele wereld vanwege haar ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties op de padelbaan.

Haar voortdurende streven naar perfectie wordt weerspiegeld in elk detail van haar rackets, waardoor ze de favoriete keuze zijn van spelers die willen uitblinken op de baan en nieuwe niveaus van prestaties willen bereiken.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten