Lok Easy Hype 2024
  • Lok Easy Hype 2024
  • Lok Easy Hype 2024

Lok Easy Hype 2024

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Lok
Lok Easy Hype LORK1HA2U0014F | Koop de Lok Easy Hype 2024: explosieve kracht om het veld te domineren, evenals een zeer comfortabel gevoel, zodat je kunt genieten van onverslaanbare sensaties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Lok Easy Hype Padelracket

Ontdek de nieuwe padel racket Lok Easy Hype 2024, een padel racket dat de kracht herdefinieert voor de moderne speler. Ontworpen voor degenen die willen uitblinken op de baan, dit racket bevat de nieuwste padeltechnologie, waardoor een ongeëvenaarde spelervaring wordt gegarandeerd. Met zijn diamantvormige oversized vorm en hoge balans biedt de Easy Hype extra kracht, terwijl de constructie van glasvezel zorgt voor een elastisch en handelbaar gevoel.

Naast kracht, legt de Lok Easy Hype 2024 de nadruk op sensaties bij elke slag dankzij zijn aangepaste eva-middenrubber. Dit model onderscheidt zich door zijn vermogen om een ​​uitzonderlijke balsnelheid en nauwkeurige controle te bieden, aangevuld met innovaties zoals het Asymmetric Heart-systeem en Gradual Face, die de balsnelheid verhogen en trillingen verminderen voor een comfortabeler en efficiënter spel.

Kenmerken padel racket Lok Easy Hype 2024

  • Diamantvormige oversized vorm voor superieure kracht, waardoor je het net kunt domineren.
  • Constructie van glasvezel voor verbeterde sensaties en speelgemak.
  • Aangepaste eva-middenrubber die de balsnelheid optimaliseert.
  • Asymmetric Heart en Gradual Face voor een krachtiger en gecontroleerd spel.
  • Verstelbare polsband voor maximaal comfort en aanpassingsvermogen.
  • Onderdeel van de Lok middenniveau 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Lok Easy Hype 2024 is bedoeld voor gevorderde spelers die hun offensieve spel willen verbeteren zonder comfort op te offeren. Perfect voor degenen die zowel kracht bij het smashen als gevoel bij het slaan waarderen, past dit racket bij een breed scala aan speelstijlen, waardoor de benodigde tools worden geboden om de baan te domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Easy Hype vanwege zijn unieke combinatie van explosieve kracht en tactiele controle. Het innovatieve ontwerp en toegepaste technologieën zorgen voor een tastbare verbetering van je prestaties, waardoor je een competitief voordeel krijgt in elk spel. Bovendien maken het aantrekkelijke uiterlijk en de kwaliteitsconstructie het een ongeëvenaarde keuze.

Ontdek meer over Lok

Lok heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Door al zijn rackets in Spanje te produceren, combineert Lok traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologieën, waarbij producten worden geleverd die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Door Lok te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die geen genoegen nemen met minder dan het beste. De Easy Hype 2024 is een duidelijk voorbeeld van Lok's toewijding om rackets te bieden die niet alleen

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten