Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
LX Valkyria Original 2020
  • LX Valkyria Original 2020
  • LX Valkyria Original 2020

LX Valkyria Mate Origineel 2020

PVP: € 279,00
€ 99,95
-65% LX
Oranje LX Valkyria padel padel racket | Geniet van het meest succesvolle racket van LX, een zeer veelzijdig model dat zich aan elke stijl aanpast en veel comfort genereert bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

LX Valkyria Original mat, gegarandeerd succes

Vind wat je nodig hebt dankzij de verscheidenheid van LX, je kunt kiezen tussen verschillende rackets van de beste kwaliteit. Ontdek het Valkyria Mate Original 2020 padel racket in oranje, een model dat spelers nooit teleurstelt vanwege zijn ongelooflijke veelzijdigheid en aanraking.

Om te beginnen is er zacht eva-rubber gebruikt, dat een fantastische output en een zachtere slag genereert. Het is ook een van de meest resistente omdat het is gemaakt van koolstof, versterkt met 18k-stof en met bidirectioneel vlechtwerk, evenals een polypropyleenbeschermer op het frame.

Originele LX Valkyria in oranje Kenmerken

  • De LX Valkyria Mate Original 2020 is het meest succesvolle padel racket van de firma.
  • Verbetert het gevoel van slaan met de rubberen binnenkant van eva zachte hoge weerstand.
  • Zeer veelzijdig dankzij de ronde mal en medium balans.
  • Grotere weerstand tegen schokken met de versterkingen die het in de structuur draagt.
  • Buisvormige koolstofstructuur met 18k-stof.
  • Verminder het risico op breuk met het framebeschermingssysteem.
  • Veelzijdige schep uit de nieuwe LX Planet 2020 collectie.

Voor wie is het? De beste bondgenoot voor jongens met een hoog niveau, die regelmatig strijden en zowel kracht als controle nodig hebben, aangezien de Valkyrie de meest veelzijdige is, dus je hebt gegarandeerd de beste prestaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het gemakkelijk te hanteren is, zodat u snel kunt reageren op aanvallen van rivalen. Ook het opvallende oranje design met glanzende afwerking blijft niet onopgemerkt, alleen voor de durfals!

Lees meer over het merk LX PLANET

Beetje bij beetje heeft LX Planet een gat in de nationale padelmarkt geopend. Hiervoor lanceert elk seizoen een complete collectie padel rackets, kleding en accessoires van hoge kwaliteit en aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Het Valenciaanse bedrijf werkt met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste materialen om de meest veeleisende spelers te plezieren. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties en onberispelijke afwerkingen met Lx, het modemerk!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Prijs: Super aanbieding
Onze beste producten