Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
LX Valkyria Mate Light 2021
  • LX Valkyria Mate Light 2021
  • LX Valkyria Mate Light 2021

LX Valkyria Mate Light 2021

PVP: € 259,95
€ 99,95
-62% LX
padel racket de padel LX Valkyria Mate Light 2021 | Een van de beste padel rackets voor dames, een model ontwikkeld door LX dat de beste balans en prestaties biedt bij elke actie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket LX Valkyria Mate Lichtroze

Geniet van elke spelactie met het Valkyria Mate lichtroze padel racket, een model uit de nieuwe collectie LX Planet 2021. Het is een van de bestverkochte rackets van het merk, aangepast voor de meest veeleisende vrouwen, dus het heeft een lichter gewicht en vrouwelijke cosmetica.

Het behoudt de klassieke oversized vorm en medium balans om een geweldige balans tussen kracht en controle te bieden. De structuur is 100% met 3k-stof op het oppervlak voor meer weerstand. Het bevat ook ruwheid op de gezichten en EVA-rubber in de kern voor een uitzonderlijke aanraking.

LX Valjyria licht turkoois, kenmerken

  • De 2021 LX Valkyria Mate Light is lichter in gewicht.
  • Veelzijdig racket door zijn ronde formaat en medium balans.
  • Grotere sensaties van comfort met het eva-schuim aan de binnenkant.
  • Oppervlak met ruwheid om grotere effecten te bereiken.
  • Koolstofstructuur met 3k-versterking en bidirectionele vlecht.
  • Het bevat een beschermer op het frame om schade door schokken te voorkomen.
  • Hoogwaardig damesracket.
  • Nieuw 2021 LX Planet damesracket.

Voor wie is het? Gericht op alle atleten die hun beste spel willen krijgen, zowel in aanval als verdediging, aangezien de Valkyrie voor vrouwen het meest gebalanceerd en beheersbaar is, omdat je hem dankzij het lichtere gewicht zonder problemen kunt verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het behoort tot de Valkyria-serie, het best verkochte merk. We verzekeren je dat je een van de beste padel rackets op de markt hebt voor prestaties en design. Dit seizoen keert hij terug in zwart en roze.

Lees meer over het merk LX PLANET

Beetje bij beetje heeft LX Planet een gat in de nationale padelmarkt geopend. Hiervoor lanceert elk seizoen een complete collectie padel rackets, kleding en hoogwaardige accessoires aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Het Valenciaanse bedrijf werkt met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste materialen om de meest veeleisende spelers te plezieren. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties en onberispelijke afwerkingen met Lx, het modemerk!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten