Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
LX Valkyria Mate Original España 2022
  • LX Valkyria Mate Original España 2022
  • LX Valkyria Mate Original España 2022

LX Valkyria Mate Origineel 2022

PVP: € 299,00
€ 199,95
-34% LX
LX Valkyria Matte Original 2022 padel padel racket | Gegarandeerd succes bij elke actie met dit LX padel racket, het meest uitgebalanceerde, beheersbare en gecompenseerde model dat terugkeert met een exclusief ontwerp

padel racket LX Valkyria Mate

Maak je beste foto's vanaf elk deel van het veld met het nieuwe Valkyria Mate Original padel racket met een ontwerp uit Spanje, een model dat beschikbaar is in de geavanceerde serie van LX Planet 2022. Het is een model dat nooit teleurstelt, omdat het erg goed is gecompenseerd voor zijn ronde formaat en gecentreerde balans.

De structuur is 100% carbon, dus het biedt een grote duurzaamheid. Het bevat ook een beschermer in het bovenste gedeelte om schokken te voorkomen, evenals een hartontwerp dat de stabiliteit verbetert. Het genereert ook een goede output en kracht bij het slaan met de rubberen, high-density eva.

LX Valkyria Matte Original zwart, geel en rood, kenmerken

  • Uitstekende speelbaarheid met de ronde mal en medium balans van de LX Valkyria Mate Original Spain.
  • Ongelooflijke aanraking met eva-schuim met hoge dichtheid.
  • Structurele verstevigingen die zorgen voor meer stevigheid.
  • Oppervlak met ruwheid die de effecten op de bal verbetert.
  • Geïntegreerde beschermer voor uitzonderlijke weerstand.
  • Volledig carbon, wat zorgt voor een droger gevoel.
  • Veelzijdig racket voor gevorderde spelers.
  • Een van de beste rackets van LX Planet 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan jongens met ervaring, die al heel lang spelen en willen profiteren van elke actie om het punt te winnen, omdat het een veelzijdig racket is dat de kracht en controle biedt die je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het best verkochte LX-racket is, een speciale editie die terugkeert met een exclusief ontwerp waar maar weinigen van zullen kunnen genieten. De nieuwe Valkyria combineert de kleuren van de Spaanse vlag, een zwarte afwerking met details en logo's in geel en rood.

Lees meer over het merk LX PLANET

Beetje bij beetje heeft LX Planet een gat in de nationale padelmarkt geopend. Hiervoor lanceert elk seizoen een complete collectie padel rackets, kleding en hoogwaardige accessoires aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Het Valenciaanse bedrijf werkt met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste materialen om de meest veeleisende spelers te plezieren. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties en onberispelijke afwerkingen met Lx, het modemerk!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten