Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Enebe Aerox Azul
  • Protector Enebe Aerox Azul

Enebe Aerox blauwe beschermer

€ 4,92
NB
Padelbeschermer Enebe Aerox Blauw | Personaliseer je racket met deze Enebe Padelbeschermer in blauw en zwart, je geniet meer bescherming tegen stoten en je kunt ook je racket customizen

beschermend voor padel racket NB Aerox Blue

Alle details tellen, dus ontdek onze uitgebreide catalogus met padelaccessoires. Koop de NB Aerox Blue padel racketbeschermer, een ruwe beschermer ontworpen door Enebe Padel 2021. Hij is geschikt voor elk type racket omdat hij past op de breedte van het frame.

Zoals we al zeiden, heeft het een ruw oppervlak, dus het verhoogt de bescherming tegen stoten of krassen. Dankzij de hoogwaardige lijm plakt het gemakkelijk en kun je het indien nodig vervangen. Het behoudt ook zijn eigenschappen in de loop van de tijd.

NB Aerox blauwe beschermer, kenmerken

  • Ruw oppervlak van de Enebe Aerox Blue beschermend.
  • Je kunt het afzonderlijk en in andere kleuren krijgen.
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen en lijm.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwisselen.
  • Verlengt de levensduur van je racket.
  • Nieuwe beschermers voor NB Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die zijn padel racket veilig wil houden, omdat het een robuuste beschermer is die past bij de breedte van het frame en schade door onbedoelde stoten of wrijving voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je helpen je padel racket te personaliseren dankzij het prachtige blauw met zwarte ontwerp met grijze details en de merknaam in het wit. We hebben het ook in andere kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten