Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Enebe Response Oro
  • Protector Enebe Response Oro

Enebe Response Gold beschermend

€ 5,95
NB
Padelbeschermer Enebe Response Goud 2021 | Verleng de levensduur van je padel racket met deze NB padelbeschermer, hij biedt maximale bescherming tegen stoten naast hetzelfde design als het padel racket van Javi Rico

NB Response Gold en Red padel racketbeschermer

Voorkom schade door stoten aan je racket met de Response padelbeschermer in goud en rood, een van de nieuwe accessoires die je terugvindt in de nieuwe collectie van Enebe Padel 2021. Hij heeft hetzelfde design als het racket van Javi Rico, de nieuwe NB Response 2021.

Het past zich aan elk frame aan en is bestand tegen elke stoot of schok dankzij de ruwe afwerking. Dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee en is het lichter, zodat het geen overmatig gewicht toevoegt of de balans van je padelracket verandert.

beschermend voor mes Response goud, kenmerken

  • Ruwe afwerking voor meer weerstand van de Enebe Respone Gold kleurbeschermer.
  • Klassiek ontwerp dat past bij elk padel racket.
  • Langdurige fixatie dankzij de lijm die erin zit.
  • Passend bij het nieuwe racket van Javi Rico, de NB Response.
  • Uitstekende weerstand tegen stoten en schokken.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires NB Padel 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die totale bescherming voor zijn racket wil, aangezien de NB-beschermer perfect past bij de breedte van het frame en de lijm zorgt voor een sterke fixatie.

Waarom zal je het leuk vinden? Want die hoort bij het nieuwe Javi Rico racket, een nummer 1 op de World Padel Tour. Het heeft dus een ontwerp dat erg lijkt op de NB Response en combineert zwarte met rode en gouden details, spectaculair!

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten