Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Enebe Blanca
  • Muñequera Enebe Blanca

Witte Enebe-polsband

PVP: € 4,00
€ 3,50
-13% NB
Padelpolsband Enebe Blanca | Krijg een droge en sterke grip op je racket met deze NB padelpolsband, gemaakt van de beste stoffen en een geweldig ontwerp voor alle atleten.

Korte NB Wit Logo Zwart Polsbandje

We kunnen gerust zeggen dat je de beste accessoires om padel te spelen in onze online winkel krijgt. Maak een einde aan zweten dankzij de korte witte polsband en het zwarte logo uit de nieuwe Enebe 2022-catalogus.

Ze zijn gemaakt met een mix van hoogwaardige stoffen en ook elastisch om uitzonderlijke ondersteuning te hebben. Ze behouden hun eigenschappen ook in de loop van de tijd, zodat je ze kunt gebruiken tijdens je meest veeleisende trainingen en wedstrijden.

Witte NB-polsband met zwart logo, kenmerken

  • Blister met 1 losse unit van de witte Enebe met zwart logo.
  • Het combineert 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan.
  • Perfecte pasvorm met zijn elastische vezels.
  • Ze absorberen overtollig onder hoge temperaturen.
  • Ze houden en voorkomen ongemak in het gewricht.
  • Nieuwe korte polsbandjes van Enebe Padel 2022.

Voor wie is het? Voor alle mannen of vrouwen die vaste gasten zijn op de padelbanen, die 100% geven in hun wedstrijden en een accessoire nodig hebben om de zweetdruppels van hun armen of gezicht te vegen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hiermee voorkom je dat het padel racket uit je handen glijdt als de hitte meer drukkend is. Bovendien zijn de materialen, het ontwerp en de dikte ontworpen om u de beste prestaties op het circuit te bieden.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten