Paletero Nox Thermo ML10 Luxury Plata 2018
  • Paletero Nox Thermo ML10 Luxury Plata 2018
  • Paletero Nox Thermo ML10 Luxury Plata 2018

Padel Tassen Thermo ML10 luxury Plata

PVP: € 65,95
€ 54,95
-17% Nox
Koop de thermo ML10 paletteero, een klassieke Nox-tas die terugkeert met een modernere esthetiek en met de beste materialen om je materiaal te beschermen

Padel Tassen Thermo ML10 luxury Plata

Maak kennis met de complete Nox padelcatalogus, met fantastische accessoires zoals de zwart-zilveren ML10 padel racketas . Een van de klassieke tassen van het bedrijf is terug, met aan de zijkant een thermische functie om 2 rackets te beschermen. Het heeft ook een groter centraal compartiment en een geïntegreerd vak voor schoenen. Het vernieuwde imago valt op door zwart te combineren met het logo en de naam van de firma in zilveren en oranje details, spectaculair!

Voor wie is het? Ontworpen voor zowel professionele als amateurspelers die een grote padel racketas nodig hebben om het materiaal comfortabel te dragen en de rackets te beschermen tegen temperaturen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het versterkte naden heeft om intensieve concurrentie te weerstaan. Ook heeft hij verschillende soorten grip waardoor hij handzaam en zeer comfortabel te vervoeren is.Neem hem zonder moeite overal mee naartoe!

Kenmerken van de ML10 luxury zilver

  • Opslag tot 2 padel rackets aan één zijde in de ML10 thermo zwart en zilver.
  • Afmetingen ca. 60 x 26 x 38 cm.
  • Resistente materialen voor een sterke structuur.
  • Kleine zakjes zodat je je sleutels, portemonnee of je accessoires niet kwijtraakt.
  • Bekleed met thermisch materiaal om de rackets te isoleren tegen temperaturen.
  • Belucht en scheid de schoenen afzonderlijk.
  • Het behoort tot de herfstcollectie van Nox 2020 padeltassen .

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties met Nox Padel. Vind je racket en toon je spel met een kwaliteitsproduct, gemaakt met de nieuwste technologieën op de markt. Bovendien heeft het de medewerking van professionele spelers, het zogenaamde nox-team bestaande uit Miguel Lamperti, Franco Stupaczuk, Laia Sainz of Gemma Triay die de producten begeleiden voor een spectaculair eindresultaat.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten