Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Pro Cup Luxury Series
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series

Nox ML10 Pro Cup luxury serie

PVP: € 295,00
€ 189,95
-36% Nox
padel racket de padel Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2022 | Ontvang de nieuwe editie van het mythische Miguel Lamperti-racket, een model met geweldige speelbaarheid dat terugkeert met een constructie van 100% koolstof
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 Pro Cup luxury door Miguel Lamperti

Voor de meest veeleisende presenteren we de meest geavanceerde serie Nox Padel 2022-rackets . Ontdek het nieuwe padel racket ML10 Pro Cup Luxury Series, een klassieker die het merk opnieuw uitvindt voor technische spelers die op zoek zijn naar extra hardheid en kracht in de buurt van het net.

Het behoudt zijn ronde vorm en bevatte balans, zodat u kunt genieten van geweldige controle en een brede sweet spot. De nieuwigheid is dat het een constructie heeft met een gemetalliseerde glasvezel bovenkant, waardoor het een hardere aanraking en dus meer kracht geeft. De kern is gemaakt van HR3-rubber en is op de vlakken opgeruwd.

Nox ML10 Pro Cup Luxury van Lamperti, kenmerken

  • De Nox ML10 Pro Cup Luxury Series biedt op controle gebaseerde gameplay.
  • Anti-vibratiesysteem in het hartgebied.
  • Het heeft ruwheid in de vlakken, zodat je met de effecten kunt spelen.
  • Extra kracht met de HR3 eva rubberen kern met hoge dichtheid.
  • Op het frame is carbon gebruikt en op de gezichten is een laag metallic glasvezel aangebracht.
  • Controleblad ontworpen met een rond formaat en bevatte balans.
  • Versterkingen in de structuur om een grotere stijfheid te bereiken en breuk te voorkomen.
  • Nox 2022 hoge competitie racket catalogus.

Voor wie is het? Gericht op atleten die professioneel of intensief strijden en op zoek zijn naar een controle padel racket met een hardere touch, aangezien de nieuwe ML10 Pro Cup een drogere slag genereert dankzij de gebruikte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het best verkochte Nox padel racket is, een klassieker die niet teleurstelt en nu terugkeert met een 100% carbon constructie. Het behoudt ook zijn klassieke witte, gouden en rode ontwerp waar spelers zo van houden.

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en vertegenwoordigers van het bedrijf, waar ze ook gaan.

En niet voor minder, want elk jaar weet het zichzelf opnieuw uit te vinden en brengt het een complete collectie padelpadel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten